Danmarks Radio, troværdighed, hor og svenskere

Danmarks Radio bragte 2

Asger Jon,

03/07/2010

Danmarks Radio bragte 2. Juli 2010 en artikel på dr.dk med følgende titel: "Svensk lov mod sexkøb er en succes" Her følger uddrag fra artiklen, som kan findes i sin helhed her.

Svensk lov mod sexkøb er en succes
En svensk lov, der straffer køb - ikke salg - af seksuelle ydelser, har været sådan en succes, at den har halveret gadeprostitutionen i Sverige. Til gengæld er problemet blevet eksporteret til Danmark og Norge, viser en ny rapport.
Mens loven, der straffer kunderne snarere end de prostituerede, ikke har ført til et dramatisk fald i prostitutionen som helhed, så er dens egentlige triumf, ifølge rapporten, at "gadeprostitutionen i Sverige er blevet halveret".

- Denne reduktion må ses som et direkte resultat af kriminaliseringen af sexkøb, hedder det i rapporten, der er udarbejdet af Sveriges justitiekansler, Anna Skarhed.

DR's Hilmar Vester skriver i sin overskrift, at "Svensk lov mod sexkøb er en succes". Det skriver han fordi, at de feministiske statsmedier i Sverige har udråbt deres snerpethedslov til en succes.

Lad os undersøge, hvad Svensken opfatter som en, øhm, "succes". Først forbyder man køb af prostitution. Så bevæger sælgerne af prostitution sig væk fra gaden. SUCCES!!!!11!!

Jeg ved ikke, om de svenske og danske feminister er idioter eller bevidst vildledende. Måske er de begge dele? De skriver i deres "rapport", at prostitutionen ikke er blevet reduceret, den er bare blevet drevet under jorden og væk fra gaden, og så kalder de det en succes.

Er der ærligt talt nogen, der tror på det? Jamen, er alle mennesker da blevet vanvittige?


Kilde: