180Grader.dk tilbyder husly til Lars Kragh Andersens licenskritiske gruppe

Denne mail er i dag sendt til Lars Kragh Andersen, der har oprettet en licenskritisk gruppe på Facebook, som DR forsøger at få lukket:Kære Lars Kra...

Ole Birk Olesen,

27/01/2010

Denne mail er i dag sendt til Lars Kragh Andersen, der har oprettet en licenskritisk gruppe på Facebook, som DR forsøger at få lukket:


Kære Lars Kragh Andersen,

Vi kan forstå, at Facebook ikke vil huse din gruppe, når Danmarks Radio beder Facebook om at lade være.

På 180Grader.dk vil vi gerne tilbyde dig og din gruppe husly. Og vi vil love dig, at vi ikke lukker din gruppe, blot fordi DR måtte anmode os om det. For os er det et spørgsmål om ytringsfrihed. Hvis DR vil stoppe din gruppe, så må der føres sag om det ved retten, og DR må få medhold der. Indtil det sker, skal du have lov til at sige, hvad du har på hjerte.

Vi har også noteret os alle de mange gange, DR har holdt mikrofoner for andre grupper, der mere åbenlyst end dig har brudt loven og med utvivlsomt mere negative konsekvenser for vores retsorden. Hvis DR kan tillade autonome vandaler, civilt ulydige klimaaktivister og grupper, der skjuler afviste asylansøgere, at komme til orde på landsdækkende tv og radio, så kan vi også tillade dig at komme til orde hos os.

Beste hilsner
Ole Birk Olesen
Redaktør for Netavisen 180Grader.dkLæs mere om sagen her:

DR-advokat: Jeg bad om at få Facebook-side lukket
DR vil have lukket ny antilicens-gruppe på Facebook - anmodning er afsendt
Eksperter kritiserer DR-adfærd i Facebook-sag

Kilde: