Uffe Elbæk og hans gøgler politiske agenda

Uffe Elbæk har et enestående talent for ordleg som han benytter til at få opmærksomhed, men sjovt nok er alt hvad han efterlyser, og alle hans ønsk...

Isabella Balkert,

03/10/2016

Uffe Elbæk har et enestående talent for ordleg som han benytter til at få opmærksomhed, men sjovt nok er alt hvad han efterlyser, og alle hans ønskedrømme, noget andre skal gøre for ham.

Ungdommen skal iværksætte et ungdomsoprør, og hans vælgere skal formulere partiets politik, for reelt har Uffe Elbæk ikke løsningerne på de skitserede forslag, der prægede hans valgkamp eller de forslag han fremlægger for sine vælgere. Fremlægger partiet forslag i folketinget, er det lige til et økonomisk nervesammenbrud og derfor er hans svar på næsten alle spørgsmål også: ”Hvad synes du selv?”

Der er ikke indhold i Alternativet og Uffe Elbæks cirkus numre og Hokus Pokus Politik.
Uffe Elbæk har selv lagt kaninen i hatten, før han trækker den op af hatten og kaninen har han lånt for effektens skyld.

Da Uffe Elbæk er erklæret og 100% føderalist, er den sørgelige sandhed, at alt hvad han står for, det er i virkeligheden i total opposition til alt hvad EU står for.


At hans tilhængere åbenbart bliver de sidste der får øje på det, det er sørgeligt.
De få der stemte på Uffe Elbæk, fordi de troede at han med sin grønne politik og sit krav om mere demokrati, nødvendigvis måtte være imod EU, som de selv, vågnede op til den sørgelige sandhed, at det var Uffe Elbæk ikke og der er intet der tyder på at der vil ske en forandring i partiets forhold til EU, selvom f.eks. Ulla Sandbæk i sin tid lod sig vælge ind i EU parlamentet på sin EU modstand, så generer det hende ikke i dag, at være 100% for EU sammen med Uffe.

Foruden det hold af geriatriske hippier der bakker op om Uffe Elbæk, bliver han, som De Radikale, fulgt af unge mennesker uden politisk hukommelse og viden, og det er så denne gruppe sværmeriske unge mennesker, der skal levere det ungdomsoprør de ikke selv har formuleret, til ære for de gamle hippier, der længes tilbage til ungdomsoprøret og besættelsen af Christiania, og sandheden er at der kommer ikke noget ungdomsoprør fra Alternativets vælgere. Det magter de ikke, de lever i en drøm om at de er gode sammen med Uffe. De har nok i sig selv og deres veletablerede backing gruppe og den politiske aktivitet foregår udelukkende på FB.

De happenings Alternativet formulerer for at få blikfang, betaler man folk til at udføre for sig. Man er i Alternativet iværksætter af Solvogns lignende stunts for blikfangets skyld, og man har sine partipenge til at effektuere dem.


Det grønne Alternativet har imidlertid ikke været aktive i hele debatten omkring bevaringen af byens træer der alle er blevet fældet, uden Alternativet har løftet så meget som et øjenbryn.

Man skulle ellers tro at netop kampen for bevarelsen af Københavns Klatreskov, og de store kæmpetræer, der givetvis har taget toppen af de værste oversvømmelser i København, var en sikker sag for Alternativet at kaste sig ind i, men man gider åbenbart ikke at støtte op om noget andre har formuleret.

I stedet kaster Uffe Elbæk elendige og uladsiggørlige politiske forslag i grams til den måbende befolkning, mens partiets medlemmer lader sig forføre til at synge og danse som små børn der lader sig dirigere af onkel børneglad, og det er givetvis befriende og morsomt for de mange der har haft svært ved at lege i mange år, men det viser først og fremmest, at Uffe Elbæk kan forføre rigtig mange mennesker til at følge sig, som Rottefængeren fra Hameln selvom ingen ved hvor hans tilhængere havner, og politiske løsninger kaster det ikke af sig.

Uffe Elbæk kan tilsyneladende slippe afsted med alt. Gennem mange år, modtog Uffe Elbæk som Radikal, enorme tilskud til sine tvivlsomme projekter fra diverse kulturudvalg, der altid er bemandet af Radikale, og hans vælgere tilgiver ham tilsyneladende alt.
Selv omfattende nepotisme kan han snakke sig ud af, når det gælder dem der helst ser ham i et positivt lys.

NU ønsker han sig så et ungdomsoprør. Men det bliver ikke fra hans egen vælgergruppe ungdomsoprøret kommer. 
Folk der er imod GMO, Fracking og EU stemmer ikke på Uffe Elbæk, men hvis de gør, så gør de det med bind for øjnene, eller i sværmerisk fornægtelse af, at Uffe Elbæk med sin uforbeholdne opbakning til EU står for nøjagtig det modsatte, og man hører aldrig UE brokke sig over EU.

I stedet brokker han sig over EU tilhængerne, der gør alt for at tækkes det EU, han selv er uforbeholden tilhænger af.

Hvis man falder på halen for Uffe Elbæk, og stemmer på ham, så er det måske fordi man ønsker et grønnere Danmark, mere demokrati, en kortere arbejdstid. Men det er ikke det man får, når man stemmer på Alternativet.

Det grønne Å er ubrugeligt, og den grønne skråpind hans vælgere har været så glade for at smykke deres fb portrætter med, det er en direkte kopi af den inflationsramte Deutche Bank's blå skråpind logo.

Når Uffe ønsker sig Banker uden spekulation, så får vi i stedet tilbudt en EU Bankunion, der er formuleret på spekulation, for No One and Nobody ønsker at etablere banker uden spekulation, det siger sig selv, og det er ikke andet end endnu en politisk drøm og et politisk stunt fra Uffe.

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jenskindberg/ECE9045455/husker-de-ungdomsoproeret-i-2018/

Kilde: