Casper Ravn-Sørensen: Vi hjælper en lille dansk webshop med at erobre Europa

Ikke angivet Ikke angivet,

30/03/2017

Den aahusianske webshop Cleanskin.dk har store ambitioner. Med risikokapital fra angel-investorerne Casper Ravn-Sørensen og Mads Fast Dahlerup fra Dotcom Capital, er kursen sat mod flere europæiske markeder.

Fra sit mere end rummelige kontor på Bredgade i København, virker de ydmyg vilkår som ung iværksætter langt væk. Men Casper Ravn-Sørensen er det ikke mere end godt 10 år siden, at han kom til København med intet andet end sit drive.

»Det er afgørende for mig at give unge iværksættere de muligheder for kapital, netværk og adgang til kompetencer, som jeg ikke havde,« siger Casper Ravn-Sørensen.

1. marts investerede Casper Ravn-Sørensen og partneren i investeringsfirmaet Dotcom Capital Mads Fast Dahlerup i den aarhusianske webshop Cleanskin.dk. Butikken omsætter i dag for 5 millioner kroner årligt - og giver overskud. Men potentialet er meget stort, fortæller Casper Ravn-Sørensen.

Christian Leth, der er medstifter og CTO i Cleanskin.dk siger:

»Vi var på udkig efter et lån, idet at vi havde et akut kapitalbehov. Vi tog til København og mødtes med Casper og Mads, der hellere ville være medejere af virksomheden. Det synes vi var en rigtig god idé, og faktisk ville vi hellere have dem med som ejere end blot låne deres penge. De har et kæmpe bagland og har skabt gode resultater.«

Pengene har givet mulighed for at Cleanskin.dk har kunnet indkøbe varelager og investere i nødvendig teknologi og markedsføring i Danmark.

Hvor er Cleanskin.dk om et år?

»Der er vi i markedet i hele Europa under et nyt brand og med en helt ny teknisk platform,« siger Christian Leth fra Cleanskin.dk og uddyber, at den ambitiøse vækststrategi ville have været umulig uden partnerskabet med Casper Ravn-Sørensen og Mads Fast Dahlerup.

»Det giver os nogle smutveje som vi ellers aldrig ville have været i nærheden af.

Casper Ravn-Sørensen fortæller, at gerne vil høre fra flere iværksættere, der kan se ideen i ‘kloge penge’. Du kan læse mere på Dotcom Captials hjemmeside og desuden kan du følge Casper Ravn Sørensen på hans blog.

Kilde: