Skræmmende video: Løve går frit rundt i italiensk by

Det tog et stykke tid før myndighederne fik fanget løven.

180Graders Redaktion,

13/11/2023

En cirkusløve blev fanget på kamera, da den vandrede gennem gaderne i en italiensk by, efter at den var undsluppet fra sit bur.

De lokale myndigheder advarede straks beboerne og opfordrede dem til at blive indendørs og undgå at gå udendørs, indtil dyret blev indfanget.

Borgmester Alessandro Grando udtalte på Facebook: "En løve er undsluppet fra cirkus i Viale Mediterraneo. Dyret blev straks sporet til et nærliggende vandløb."

En person delte endda en video på sociale medier, hvor løven kan ses strejfe frit i et boligområde. "Løven går gennem husene i #Ladispoli. Utroligt, hvad der sker i dag," lyder billedteksten til videoen.

Videoen blev delt af Instagram-brugeren Michele Galvani. Videoen viser løven, der strejfer frit på gaderne i Ladispoli, en by i Italien. I videoen kan man høre en kvinde sige 'Mamma Mia'. I det øjeblik giver løven hende et strengt blik og fortsætter sin spadseretur.

Den har siden fået over én millioner visninger, og tallet stiger stadig.

Nogle brugere kommenterede også på opslaget for at dele deres tanker.

"Findes der stadig cirkus med vilde dyr?! Absurd." skrev en bruger.

Efter flere timer på fri fod i gaderne i en italiensk by blev løven endelig fanget af et redningsteam og overdraget til cirkuspersonalet.