Alt, du bør vide om den nye Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

We Digitize,

10/02/2021

Er du en af dem, der elsker at forny dine teknologiske enheder, når der kommer en ny version på markedet? Og går du op i, hvad der er lavet af forbedringer siden sidst? Så bør du læse videre her. Samsung lancerede nemlig i januar 2021 deres helt nye smartphone, Samsung Galaxy S21 Ultra. Deres nye smartphone er en videreudvikling af deres tidligere smartphones og forener derfor ny teknologi med deres tidligere erfaring.

Samsung Galaxy S21 Ultra kommer blandt andet med en 6.8” skærm. Denne skærm er den største, der er udviklet af Samsung. Smartphonen kommer også med et stærkt batteri og et helt nyt kamera, der indeholder intet mindre end fire linser.

Hvilke forbedringer er der gjort ved Galaxy S21 Ultra 5G?

Et af de vigtige punkter, hvor Samsung har udviklet deres nye Samsung Galaxy S21 Ultra, er skærmen. Den er 6.8” stor og er den største skærm blandt Samsungs mange smartphones. Opløsningen er 1.440 pixels x 3.200 pixels (516ppi), hvilket gør, at du ikke behøver at være bekymret for at opleve en dårlig kvalitet, når du for eksempel ser serier, spiller spil eller ser billeder på din smartphone.

En anden utroligt stærk faktor i udviklingen af den nye Samsung Galaxy S21 Ultra er det kraftige batteri. Batteriet er på 5.000 mAh, hvilket er en betydelig opgradering fra de tidligere batterier. Det gør det blandt andet muligt for dig at bruge din GPS i lang tid, streame film og bruge din Samsung S21 Ultra dagen lang uden at være bange for, at den løber tør for strøm.

Det revolutionerende kamera, der er i den nye Samsung Galaxy S21 Ultra, er ligeledes værd at nævne. De fire linser, som kameraet indeholder, er alle forskellige. Den lysfølsomme egenskab gør blandt andet, at du har mulighed for at tage billeder i mørke. Telefoto-linsen med 100 x zoom gør det muligt at stå langt væk og stadig tage gode billeder. Og hovedlinsen med 108 megapixel sikrer dig altid helt skarpe billeder.

Samsung Galaxy S21 Ultra kommer med en smart Dual Video call-funktion, således du kan foretage et videoopkald og samtidig vise modtageren, hvad du kigger på. Og derudover er Galaxy S21 Ultra 5G-ready. Dette betyder, at du kan bruge din nye smartphone på det danske 5G mobilnetværk, som er op til 100 gange hurtigere end 4G-netværket.

Hvad er prisen på en Samsung S21 Ultra?

Når du har besluttet dig for at købe en Galaxy S21 Ultra, er der nogle ting, som du bør overveje inden. Prisen afhænger nemlig af, hvordan du vil finansiere købet, og hvor meget hukommelse smartphonen skal komme med.

Du kan både købe en Samsung Galaxy S21 Ultra med og uden afbetaling. Hvis du vælger at købe den uden afbetalingen, skal du betale kontantprisen, når du køber din Samsung Galaxy S21 Ultra. Vælger du derimod at købe den på afbetaling, kan du nøjes med at betale et fast beløb hver måned i enten seks måneder, 12 måneder eller 24 måneder.