Esben Hansen stopper som sportsdirektør i Sønderjyske

Sønderjyske skal finde en ny sportsdirektør, når Esben Hansens kontrakt udløber 30. november.
De to parter har ikke kunnet nå til enighed om en ny aftale, og derfor stopper Esben Hansen som sportsdirektør i Sønderjyske, når den nuværende kontrakt udløber. (Arkivfoto).
De to parter har ikke kunnet nå til enighed om en ny aftale, og derfor stopper Esben Hansen som sportsdirektør i Sønderjyske, når den nuværende kontrakt udløber. (Arkivfoto).

Ritzau Ritzau,

03/10/2023

Sportsdirektør Esben Hansen stopper i Sønderjyske, når hans kontrakt udløber den 30. november.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Vi er i fælles forståelse nået frem til den konklusion, at vi ikke når til enighed om betingelserne for en forlængelse af samarbejdet, når kontrakten udløber, og derfor siger vi nu tak for denne gang til hinanden, siger direktør Markus Kristoffer Hansen.

Klubben skriver, at den siden ejerskiftet i sommeren 2022 har iværksat en økonomisk sanering, som blandt andet indebærer en reducering i omkostningerne.

Direktør Markus Kristoffer Hansen takker sportsdirektøren for en dedikeret indsats og ønsker ham held og lykke i fremtiden.

- Esben Hansen har ydet en kompetent indsats for Sønderjyske Fodbold i to år, og han har været med til at bringe klubben til et bedre sted nu sammenlignet med situationen for to år siden, siger Markus Kristoffer Hansen.

Esben Hansen kalder sin tid i klubben for spændende og mener, at han forlader en klub i god stand.

- Vi kunne ikke nå til enighed om en kontraktforlængelse, og det er et helt fair vilkår, som jeg accepterer, og vi skilles i bedste ånd, siger Esben Hansen.

- Jeg vil dog komme til at savne de mange gode mennesker i og omkring klubben, og jeg ønsker dem og Sønderjyske Fodbold alt det bedste i fremtiden.

Klubben forventer at kunne præsentere en afløser, inden at Esben Hansens kontrakt udløber i slutningen af november.

Kilde: /ritzau/