Inger Støjberg inviterer til borgermøde på Blågårds Plads i dag

Venstres næstformand Inger Støjberg er i øjeblikket på tur rundt i landets politikredse. Nu er turen kommet til København, hvor hun også vil afholde borgermøde på Blågårds Plads på Nørrebro. Det har fået en række venstreekstremistiske organisationer til at udsende en "servicemeddelelse" om den kontroversielle politikers møde.
Inger Støjberg i samtale med danske journalister på Christiansborg. (Foto: News Øresund)
Inger Støjberg i samtale med danske journalister på Christiansborg. (Foto: News Øresund)

Claes Kirkeby Theilgaard,

22/01/2020

Venstres næstformand Inger Støjberg vil i aften fra kl. 19 til 21 afholde åbent borgermøde på Blågårds Plads på Nørrebro i København, skriver minby.dk. Allerede nu har voldsparate venstreekstremister udsendt en "servicemeddelelse" om besøget fra den kontroversielle tidligere udlændinge- og integrationsminister.

Støjberg er i øjeblikket på turné rundt i Danmark for at besøge de forskellige politikredse. Turen rundt i landet runder hun i aften af hos Københavns Politi.

Turen og borgermøderne skal bruges til at samle input til de kommende politiforhandlinger, hvor politikeren ønsker at få input til, hvad skal vi med politiet i fremtiden, og om der for eksempel skal mere politi på gaden.

Ifølge Støjbergs Facebook-side vil borgermødet blandt andet handle om islamistisk terrorisme, forråelse af kriminaliteten og voldsparate autonome, som de, der nu har udsendt en "servicemeddelelse" om hendes besøg.

Besøget fra Inger Støjberg, der i en længere periode har været under politibeskyttelse døgnet rundt på grund af trusler, har fået det venstreekstremistiske medie Konfront til at udsætte en "servicemeddelelse", som de opfordrer deres følgere til at dele.

Blandt andet den voldsparate og åbent militante gruppering Revolutionære Antifascister har delt servicemeddelelsen. Revolutionære Antifascister har i et indlæg på Konfront tidligere beskrevet, hvordan de angiveligt har været i væbnet kamp i Syrien.

Blågårds Plads er et sted, hvor der ofte er uroligheder, hvor venstreekstremister - herunder de såkaldt "antifascistiske" grupperinger - tager del.

Særligt kendt er urolighederne, der fandt sted i april sidste år, da partileder for Stram Kurs, Rasmus Paludan, demonstrerede på pladsen. Her endte hele bydelen med at være plaget af store optøjer, ildpåsættelser og generel uro.

Efter disse optøjer er mange blevet sigtet og fængslet for en lang række lovovertrædelser, herunder vold mod politifolk

Derudover er Blågårds Plads også kendt for at være et sted præget af bandekriminalitet.

Borgermødet er fra kl. 19 til 21 og bliver holdt på Støberiet på Blågårds Plads 5. Alle er velkomne, og der er ingen tilmelding.