Tak for alt

claes theilgaard claes kirkeby theilgaard 180grader

Claes Kirkeby Theilgaard,

15/09/2020

Jeg har valgt at opsige min stilling som chefredaktør her på 180Grader.

Det gør jeg, fordi jeg er begyndt at studere på en videregående uddannelse og for i den forbindelse at søge nye udfordringer.

Da jeg for et års tid siden kom til som ny redaktør på 180Grader, var det med det erklærede mål at genrejse netavisen. Jeg er stolt af, at den målsætning er lykkedes.

180Grader er det seneste år vokset fra 15.000 til 150.000 månedlige læsere og har undervejs udviklet sig til en markant borgerlig-liberal stemme i den danske medieverden.

Jeg synes, der er utroligt meget godt at se tilbage på - og jeg tror virkelig, at 180Graders klare, borgerligt-liberale position i debatten har gjort en forskel og rykket nogle holdninger hos folk. 

Jeg håber, at det fortsat vil være sådan.

Tak til alle jer, der har læst med på 180Grader og bidraget til vores netavis det seneste års tid. Det har været et uhørt privilegium og en stor fornøjelse at have så mange gode læsere og lære så mange gode folk at kende.

Jeg ser frem til i den kommende tid at overdrage chefredaktørposten på 180Grader til en anden, der kan bære netavisen videre.

Tak for alt.

Dette er en leder skrevet af 180Graders chefredaktør. 180Grader er en borgerlig-liberal netavis, og det kommer til udtryk i lederne. Vi skelner skarpt mellem vores frie, uafhængige journalistik og vores opinionsstof, herunder ledere.

Læs mere om, hvordan du selv kan bidrage til debatten på 180Grader her.