Kvinde og mand fundet døde i hus i Sæby - årsag er ukendt

To personer fra Nordjylland blev tirsdag aften fundet døde på en adresse i Sæby. Intet tyder på forbrydelse.
Betjente og kriminalteknikere har siden tirsdag aften arbejdet ved et hjem i Sæby, hvor to personer blev fundet døde. (Genrefoto)
Betjente og kriminalteknikere har siden tirsdag aften arbejdet ved et hjem i Sæby, hvor to personer blev fundet døde. (Genrefoto)

180Graders Redaktion,

17/02/2021

I en villa i den nordjyske by Sæby blev en kvinde og en mand tirsdag aften fundet livløse af politiet.

De to personer, der begge er fra Nordjylland, blev efterfølgende erklæret døde. Men intet tyder tilsyneladende på, at de eksempelvis er blevet dræbt, oplyser Nordjyllands Politi onsdag morgen.

- Vi har ingen præcise konklusioner endnu, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen og uddyber:

- Med baggrund i de foreløbige undersøgelser kan vi ikke sige endnu, hvad de er døde af. Der er ikke noget, der umiddelbart tyder på en forbrydelse, men vi kan heller ikke sige, om det er selvmord. Så på nuværende tidspunkt holder vi alle muligheder åbne, og så bliver vi klogere, i takt med at vi får svar på undersøgelserne, vi har sat i værk.

Kvinden, der er i 50'erne, og manden, som er i 70'erne, blev fundet i hjemmet, efter at politiet blev kaldt til stedet klokken 17.27. Anmeldelsen lød på, at der lå to livløse personer i huset.

Det var en pårørende til en af de to døde, der slog alarm, oplyser Frank Olsen. Han kan dog ikke sige yderligere om de døde personers indbyrdes relation.

Siden fundet af de livløse personer har betjente og kriminalteknikere arbejdet på adressen.

- Da vi kommer ud på stedet, finder vi to døde mennesker. Det ser en lille smule mistænkeligt ud. Ingen har været til stede, da de er døde, og vi kan ikke på stående fod fastslå, hvad de er døde af, siger Frank Olsen.

Tirsdag aften oplyste politiet, at der blev arbejdet med "et mistænkeligt dødsfald" på stedet. Det er først onsdag, at oplysningen om to dødsfald er kommet frem.

Onsdag skal retsmedicinere undersøge de to lig for at finde ud af, hvad kvinden og manden er døde af. Det er på nuværende tidspunkt ukendt.

Derudover skal der foretages tekniske undersøgelser på og omkring findestedet, ligesom at mulige vidner skal afhøres. Det drejer sig om pårørende, naboer og "andre personer".

- På den måde stykker vi et præcist billede sammen af omstændighederne før, under og efter dødsfaldene, siger Frank Olsen.

Pårørende til de to døde er blevet underrettet.

Kilde: /ritzau/