Jeg skammer mig!

Det er ikke selve tørklædet der betyder noget, men derimod​ betyder det noget hvad tørklædet symboliserer, skriver Michael Andersen. Billedet her er fra Pakistan, hvor demonstranter klædt i forskellig muslimsk påklædning i anledning af Kvindernes Kampdag gik på gaden. (Foto: Abdul Majeed/AFP/Ritzau Scanpix)
Det er ikke selve tørklædet der betyder noget, men derimod​ betyder det noget hvad tørklædet symboliserer, skriver Michael Andersen. Billedet her er fra Pakistan, hvor demonstranter klædt i forskellig muslimsk påklædning i anledning af Kvindernes Kampdag gik på gaden. (Foto: Abdul Majeed/AFP/Ritzau Scanpix)

180Grader Debat,

09/03/2020

Af Michael Andersen, aktivist

Kære indvandrere, flygtninge og muslimer: jeg skammer mig. 

Jeg skammer mig over, at vi som etniske danskere og ikke-muslimer skal se​ vores flygtningevenner, udenlandske venner og muslimske venner og veninders ry​ blive ødelagt af mange af jer andre, fordi I elsker at påtage jer​ offerrollen og bruge racismekortet som om det var​ en pengeseddel.

I siger, at I​ skal skrive 500 jobansøgninger (ligesom mange​ etniske danskere skal gøre, dog uden at de bliver fremhævet), at I ikke føler jer inkluderet​ pga. en sang, I siger, at jeres tørklæder​ ikke betyder noget, og at vi ikke burde lade os påvirke af det.​

Men der tager I fejl. Vi bliver netop påvirket af det​, fordi det ikke er en af vores samfundsnormer. Men​ når nu I mener at tørklæde, burka, niqab osv. ikke betyder noget,​ hvorfor smider I det så ik'?

Det er ikke selve tørklædet der betyder noget, men derimod​ betyder det noget hvad tørklædet symboliserer.​ Tørklædet symbolisere kønsadskillelse og forskelsbehandling mellem kønnene. Derfor bliver vi påvirket af det, nøjagtig som​ vi blev påvirket af burka og Ku Klux Klan-dragter i samfundet.​

Hver gang jeg og hører eller ser at en indvandrer​ eller muslim skal have fremhævet sine gode gerninger,​ så tænker jeg automatisk på mine venner og veninder​ som er flygtninge, indvandrere og muslimer og at deres ry nu ​ bliver endnu mere ødelagt pga. jeres offermentalitet. 

Hver gang I brokker jer over småting eller bruger ​offerrollen, så er der i hvert fald 10 etniske danskere og ikke-muslimer​ som begynder at hade udlændinge og muslimer eller som begynder at have noget imod jer som muslimer og islam. 

Det værste er, at I ikke selv vil indse, at det er jeres egen​ opførsel som netop har skabt modstanden og hadet imod jer og​ jeres religion. Og at det er jeres opførsel og offermentalitet som stadigvæk​ får modstanden og hadet imod jer til at vokse dag for dag.​

Til de etniske danskere som beskytter disse flygtninge, indvandrere​ og muslimer i at bruge offerrollen, kan jeg kun sige: stop. 

I giver udtryk for, at de skal fremhæves pga​. deres baggrund, deres religion, og I støtter dem i at få bederum,​ kønsopdelt svømning, halalmad, tørklæde i militæret og politiet, på arbejdspladserne, i skolerne osv., eller når de kræver opholdstilladelse og statsborgerskab pga. de tager en uddannelse og dermed presser I alle andre til at tage hensyn til deres ​sårede følelser.

Statsborgerskab og opholdstilladelse er i øvrigt den bedste gave man kan få af Danmark. Den skal man ikke bare have fordi man føler man har krav på den eller har taget en uddannelse eller har et arbejde.

Og stop så med at kalde mine mine venner blandt flygtninge, indvandrere og muslimer for racister, nazister, sorte fascister, onkel Tom, Mossad, vantro, zionistludere og andre skældsord.

Stop med at sige, at de slikker røv for at få dansk pas og at de lider af Stockholm-syndromet bare fordi de modsiger jer og mener, at det ikke er det danske samfund og danskerne der skal ændre sig for at få deres egen befolkningsgruppe integreret, men derimod, at det er deres egen opgave at ændre deres levevis og religion så det passer ind i Danmark, og de danske normer.

Religion er i Danmark noget man holder for sig selv i ens eget hjem, venners hjem og i kirken, moskéen, synagogen.

Det er belastende,i at jeg hver gang skal se ind​ i mine venners øjne og se dem tænke, at de ville ønske, at I ville stoppe​ med at give dem særrettigheder og særhensyn. 

Hvordan skal de (mine venner) kunne føle​ at de er danske og almindelige mennesker når de gang på gang ser at​ deres egne befolkningsgruppe skal have særhensyn og fremhæves alene fordi de er​ indvandrere eller muslimer? 

Hvorfor er det, at vi ingen problemer ​har med f.eks. jøder og asiater? Det er fordi de har valgt at indordne sig​ i samfundet uden at få særhensyn og særrettigheder når det gælder​ Grundloven og samfundets normer.​

Hvis I stoppede med at gøre disse ting, så ville modstanden og hadet​ imod jer hurtigt falde.

I kan ikke kræve at få respekt, og blive behandlet ens, hvis I ikke​ selv vil indgå på lige vilkår som såvel etniske danskere, jøder samt de udlændinge​ og muslimer som ikke kræver særhensyn og særrettigheder. 

Dette er et debatindlæg indsendt af en af 180Graders læsere. Det er alene udtryk for skribentens holdning. Læs mere om, hvordan du selv kan bidrage med debatindlæg til 180Grader her.