Alex Vanopslagh: Hvorfor siger Mette Frederiksen aldrig tak til de privatansatte?

Statsminister Mette Frederiksen (S) overser de privatansatte, mener Liberal Alliances partileder Alex Vanopslagh.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Claes Kirkeby Theilgaard,

24. marts 2020

Når den socialdemokratiske statsminister afholder sine mange pressemøder om seneste udvikling og tiltag ift. coronakrisen, sender hun en tak til en lang række personer og samfundsgrupper.

Men der er en vigtig gruppe, som helt bliver overset af statsministeren, mener Liberal Alliances partileder Alex Vanopslagh.

- Mette Frederiksen gør det godt som landets statsminister, når hun pressemøde efter pressemøde, uge efter uge, roser læger, sygeplejersker, politi og andre offentligt ansatte for deres vigtige arbejde.

- Hun overser dog som regel de privatansatte. Og selvfølgelig fortjener de også en ros, skriver han i et Facebook-opslag.

Der er ellers rigeligt med privatansatte, der fortjener en stor tak for deres indsats under udbruddet af coronavirus, påpeger LA-lederen.

Han oplister kassemedarbejdere i dagligvarebutikkerne og supermarkederne, lastbilchauffører, landmænd, kokke og bude, der sørger for takeaway og farmaceuter på landets apoteker som gode eksempler.

Og jeg kunne blive ved, tilføjer Alex Vanopslagh.

Han runder sit Facebook-opslag af med en hilsen til Danmarks privatansatte.

- En tak til de mange, mange privatansatte der er med til at holde samfundet kørende. I er også vores helte i disse tider - også selvom statsministeren ikke fremhæver jer.