Kaos hos Black Lives Matter: Medstifter kæmper for åbne grænser – men opsætter gigantisk hegn om sin herskabsvilla

Den næsten ukritiske dækning af Black Lives Matter-bevægelsen synes at lakke mod enden, efter at en af medstifterne har gjort meget af det, hun ellers officielt bekæmper.

Lars Bjørknæs,

12. juni 2021

Et af de helt store spørgsmål i relation til Black Lives Matter-bevægelsen har været, hvad der er blevet af de milliarder af kroner, som hovedsageligt er blevet indsamlet i USA. For mens donationerne er noget nær væltet ind, har Black Lives Matter haft anderledes svært ved at fremvise egentlige aktiviteter. Således er eksempelvis antallet af kontorer stærkt begrænset, ligesom antallet af lønnede medarbejdere også synes til at overskue.

Men nu er der kommet syn for sagen i forhold til en del af de millioner, som er blevet doneret til bekæmpelsen af racehad. Det efter at Fox News har kunnet afsløre, at medstifteren Patrisse Cullor ikke kun har brugt flere millioner dollars på at købe forskellige herskabsvillaer. En af dem har nemlig de seneste dage tiltrukket sig ekstra opmærksomhed, fordi den ellers erklærede marxist og modstander af grænser, har installeret et meget stort elektrisk hegn omkring sit favorithus.

Afsløringer der har medført, at en række afdelinger af Black Lives Matter har krævet mere gennemskuelighed i forhold til, hvordan de indsamlede milliarder bliver brugt. Overfor Fox News fortæller flere frivillige samtidig, at de stiller sig meget uforstående overfor, hvorfor Patrisse Cullor officielt bekæmper grænser – men selv har buret sig inde bag en kæmpe mur for at beskytte sine store værdier formentligt tjent på Black Lives Matter-bevægelsen.