Endnu et påfaldende selvmord blandt fremtrædende Clinton-kritikere

Denne gang er det journalisten der afslørede et møde mellem Bill Clinton og den daværende justitsminister Lorreta Lynch på en landingsbane, der ifølge de foreløbige undersøgelser har begået selvmord.

Lars Bjørknæs,

14. juni 2021

En af de mest udbredte konspirationsteorier omkring Bill og Hillary Clinton er, at hvis man for alvor sætter sig op mod dem eller på anden måde udgør en trussel mod det tidligere præsidentpar, har man en påfaldende sandsynlighed for enten at begå selvmord eller blive myrdet.

Forud for det amerikanske præsidentvalg i 2016, hvor Hillary Clinton var den demokratiske kandidat der senere tabte til republikanernes Donald Trump, blev Clinton-kampagnen ramt af en større skandale. Det i forbindelse med offentliggørelsen af en lang række emails, som belastede Hillary Clinton, der ellers ifølge alle meningsmålinger lignede en meget klar vinder. En lækage udsendt af Wikileaks, hvis kilde mange mente var Seth Rich. En ung kampagnemedanrbejder, som efterfølgende blev myrdet – et mord der stadig er uopklaret.

Mordet på Seth Rich lignede på forunderlig vis det, som ramte Mary Mohane i 1997, få dage før at hun med en baggrund som praktikant i Det Hvide Hus, skulle have vidnet mod Bill Clinton. Fem år før i 1992, døde Bill Clintons nære samarbejdspartner C. Victor Raiser II i et flystyrt, mens Vincent W. Foster, der tidligere havde drevet advokatfirma sammen med Hillary Clinton, tog sit eget liv i 1993. Et selvmord der specielt på den yderste amerikanske højrefløj, er blevet anset for påfaldende heldigt for Clinton-parret. Ligesom man også her har undret sig meget over Jeffrey Epsteins selvmord, efter at det blev dokumenteret, at Bill Clinton havde været fast gæst på den berygtede sexdømte finansmands private jet. Tilbage i 1999 var John F Kennedy Jr den store udfordrer til Hillary Clintons ambitioner om at blive demokratisk senator for New York, men sønnen af den navnkundige præsident, døde ligesom C. Victor Raiser II i et flystyrt.

Lørdag morgen amerikansk tid, var det så Christopher Sign, der begik selvmord. Den 45 årige journalist stod bag afsløringen af det markante møde mellem Bill Clinton og den daværende amerikanske justitsminister Lorreta Lynch, som sommeren 2016 fandt sted på en landingsbane i Phoenix. Den officielle historie hed på daværende tidspunkt fra Clinton-lejren, at justitsministeren og ægtefællen til den potentielle præsident Hillary Clinton, blot havde diskuteret golf og børnebørn. Men blandt andet på baggrund af Christopher Signs afsløringer, viste det sig langt fra efterfølgende at være tilfældet.

Til lokalmediet AI.com udtaler politiet, at Christopher Signs pludselige død bliver efterforsket som et selvmord.