Sælg din bolig til coronapriser

Alexander Hansen,

23/12/2020

Ejendomsmarkedet står i fuldt flor. Trods coronakrisens dybe aftryk i store dele af verdensøkonomien, så trives det danske boligmarked. Første halvår var det bedste af sin slags i 10 år, og tendensen virker til at holde i anden halvdel af året. Men hvorfor sælges boliger som varmt brød, når næsten hele verden venter på at få at vide, om de får lønkompensation? For at forstå det, må man forstå ideen om fast ejendom. Og salg af selvsamme. 


Hvorfor vokser fast ejendom i krisetider? 


Det korte svar ligger i ordet ”fast”. Uagtet værdi, så vil produktet/elementet altid være til stede. Og over tid ses det også, at mennesker tenderer til at placere deres formuer i fast værdi, når krisen kradser. Det kan være råstoffer som olie, naturgas og ædelmetaller. Lige så vel kan det være jord, bygninger og boliger. Årsagen til at mennesker oftest vil vælge disse til i krisetider er, at det øvrige marked, hvad end det består af aktier, optioner eller noget helt tredje, ofte reagerer uforudsigeligt og meget volatilt. Virksomheder kan gå ned pga. globale kriser. Men boliger og ejendom vil unægtelig altid findes, ligesom vi også altid vil have et behov for det. 


Smed mens jernet er varmt


Er du boligejer i København, så har du sikkert nydt godt af de sidste års prisflugt. Mange boligejere havde i forvejen oplevet stigninger i ejendomsværdien på deres huse og lejligheder. Og der er i dag flere om buddet, når boliger sættes til salg. Hvis man som boligejer har en drøm om at komme lidt væk fra byen, eller blot til en anden del, så ville man med al sandsynlighed kunne gøre dette med et overskud, såfremt man handler sin bolig på rette vis. 


Dette kan Siesbye Kapsch hjælpe dig med. Siesbye Kapsch er ejendomsmægler i København og har stor erfaring med salg af alle typer at boliger. Alt fra salgspromovering til håndtering af servitutter kan nemt arrangeres, med et forbløffende resultat.


En ejendomsmægler, der varetager dine interesser


Det er selvfølgelig ikke sikkert, at du ønsker at sælge din bolig. Men såfremt du måtte være det, så er det for mange nødvendigt at få professionelle ejendomsmæglere til at håndtere det. For det er ikke nemt at få afsat ejendom for millionbeløb, hvis man ikke prøver at afsætte dem de rette steder. En ejendomsmægler er for mange nødvendig for at få boligen solgt. 


En ejendomsmægler skal dog helst også varetage dine interesser. Udbudsprisen skal sættes ud fra aktuelle forudsætninger, og boligen skal fremvises på mest indbydende manér. Samtidigt skal potentielle købere også gerne have en oplevelse af professionalisme. 

Siesbye Kapsch har stor er erfaring med salg af ejendomme. Prøv at se hvor mange boliger de har solgt her.


Uanset hvilke kriser, som verden under tiden viser os igennem, så forsvinder penge og værdi aldrig helt. Og ofte vil noget af denne værdi ligge lagret i de materialer og den jord, som vi alle bor på og lever i. Om man vil tjene penge på det eller ej, det er op til en selv. Men muligheden findes.