Optimér din virksomhed og reducer udgifterne med TimePlan Software

Det er vigtigt at have et ordentligt overblik over sine medarbejderes vagtplan, deres tidsregistrering og lønsystemet.

We Digitize,

03/02/2020

Det er vigtigt at have et ordentligt overblik over sine medarbejderes vagtplan, deres tidsregistrering og lønsystemet. Uden dette bliver det hver måned en kamp at finde ud af, hvilke medarbejdere der har arbejdet hvornår og hvor meget. Dette kommer vi til livs med TimePlan Software


Få overblik med TimePlan Software

Uanset hvad branche du er i, om det er detailhandel, produktion eller restauration, har vi en løsning til alle med TimePlan Software. Med Timeplan får du det fulde overblik i et elektronisk system, som samler afdelingerne. Her får du et overblik over vagtplaner, lønninger, ferie, fortrukne arbejdstider og andre HR-anliggende, i én samlet app. Både som medarbejder, chef, og alt indimellem, sker kommunikationen nu ét samlet sted, der gør, at du ikke skal forholde dig til forskellige apps, hjemmesider og sociale medier. Skal du melde dig syg, eller sende en besked ud til medarbejderne, kan du nu gøre det ét sted.


Derfor Timeplan

Hos Timeplan har vi over 20 års erfaring indenfor faget. Vi går altid op i at produktet er tilpasset dig, og at du som kunde føler dig tryg. Udover at Timeplan gør alt nemmere for dig, sørger vi også for at du dermed sparer penge og tid. Både som medarbejder og leder, kræver det ikke længere en lang proces at få sendt en besked ud, eller komme videre til en anden afdeling, alt er samlet, og dermed sparer i tid og derfor også penge. Vi vil gerne hjælpe dig til at optimere din virksomhed så meget som muligt. Som leder kan du med Timeplan altid være sikker på, at alle persondata håndteres diskret og med den største sikkerhed. Hos Timeplan er vi meget opmærksomme på, at du som kunde skal føle dig tryg, og det er netop også derfor mange multinationale virksomheder benytter sig af Timeplan.