Indret kontoret optimalt

Et kontor er ikke blot et kontor. Det er stemning. Det er atmosfære. Det er alt det du tænker det ikke er. Tag et kig på ideerne i denne artikel og forstå, hvordan du personliggør dit kontor.

We Digitize,

23/01/2020

Et kontor er ikke blot et kontor. Det er stemning. Det er atmosfære. Det er alt det du tænker det ikke er. Alt efter, hvilket kontor du sidder på, så skal du indrette det for dit bedste, men også for dine besøgenes skyld. Det fungerer på samme måde, som når du er på besøg hos andre. Indretningen siger typisk en masse om personen, som de ikke selv lægger mærke til. Sådan er det også med dit kontor, så derfor er indretningen ikke ligegyldig. Tag et kig på ideerne herunder og forstå, hvordan du personliggør dit kontor.


Få farve på væggene

Er der noget så kynisk og kedeligt som et kridhvidt kommunekontor med persienner for vinduerne? Nej, så derfor er det vigtigt at du gør op med dette. Få farve på væggene i form af billeder eller en anden farve maling på endevæggen. Når dine kunder, klienter eller borgere kommer ind på dit kontor, får de fra start en følelse af atmosfæren. Er der tomt og kynisk upersonificerer du dig selv og samarbejdet vil allerede slå fejl herfra. Farve på væggene er med til at skabe en bedre stemning.


Anskaf dig et praktisk gulv

Når du vælger gulv til dit kontor, er det vigtigt at du tænker over, hvor praktisk det er. Det skal være et gulv som er nemt at rengøre, men også et som giver kontoret nogle rene linjer. Gulvet skal derfor ikke være flerfarvet. Dette kan give dine besøgene en fornemmelse af uoverskuelighed, hvilket kan indikere at du som formidler er forvirrende og rodet.


Køb gode møbler

Alt efter, hvilket sted du arbejder og, hvor mange møder du dagligt holder, så skal du indrette dit kontor med gode og behagelige møbler. Sidder du godt i en stol, vil du hurtigt opleve at du bliver mindre anspændt og dermed mere afslappet. Den afslappede følelse i kroppen kan have god effekt på mødet. Folk har en tendens til at blive mindre opfarende fordi de har ro i kroppen. Køb derfor behagelige møbler til dit kontor.