Hvorfor er det smart at vælge en digital advokat?

I et samfund præget af travlhed er digitaliseringen af diverse ydelser og tjenester blevet et must for mange

We Digitize,

20. februar 2020

Vi har simpelthen ikke tid til at møde op fysisk hverken i supermarkedet eller i banken, og mange køb foretages online.

 

I dag kan du få en psykologs rådgivning via Skype eller skriver under på din skilsmisse på en app. Du kan faktisk og få juridisk rådgivning digitalt, men hvorfor er det egentlig smart?

 

Det digitale univers sparer dig for tid

 

Skal man eksempelvis bruge en advokat i forbindelse med et boligkøb eller lignende, så forbinder mange mennesker korrespondancen og timerne med advokaten med kompleks jura og tonsvis af papirarbejde.

 

Desuden skal man møde ind på advokatens kontor, hvor der altid er fyldt med andre klienter, og hele samarbejdet bliver hurtigt en snørklet affære.

 

Vælger man i stedet en digital advokat, så kan man påbegynde sin sag på få minutter via sin telefon, computer eller tablet. Derudover kan man undgå den bureaukratiske proces som et fysisk kontor til tider kan kræve.

 

Læs mere om det digitale advokatkontor NEMADVOKAT her, og se hvorfor det netop kan være et godt valg for dig.

 

Bevar overblikket

 

Udover at kontakten til en digital advokat kan oprettes nemt og smertefrit, så kan man også via sin digitale advokat oprette en online mappe, hvor man som kunder til enhver tid kan gå ind og finde alle de nødvendige dokumenter frem.

 

Man behøver ikke at rode med ringbind og bekymre sig om tabte værdifulde papirer. Men kan stedet samle det hele online, så man kan finde frem til det nødvendige med ét enkelt klik.

 

På den måde kan man selv følge med i sagen som den pågældende advokat hjælper en med, og man kan altid være sikker på hvor man er i processen i forhold til et boligkøb eller en anden juridisk sag.