Få de populære BIBS sutter hos Little Happy

Alexander Hansen,

14. april 2021

BIBS sutter er nogle af de mest populære sutter på markedet, og de fleste kender til navnet. BIBS sutter har eksisteret i over 50 år, og har alle årene været nogle af Danmarks mest eftertragtede sutter. BIBS sutterne fås i flere forskellige farver og størrelser, så du finder nemt en BIBS sut, der er god til dit barn. 


Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af BIBS sutter, for hos Little Happy går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Du kan lige nu spare 32% på alle BIBS sutter, så du nemt kan købe BIBS sutter til dit barn. For Little Happy er det vigtigt, at alle forældre har mulighed for at give deres barn den bedste start på livet. Det skal ikke være kroner og ører, der afgør hvad der er det bedste for dit barn. Derfor kan du spare penge på dine BIBS sutter hos Little Happy, fordi dit barn fortjener en god sut. 


Fordelene ved BIBS sutter

Der er mange fordele, ved at vælge BIBS sutter. BIBS sutterne har eksisteret i mange år, og har været under konstant udvikling. Om der er tale om de klassiske runde sutter eller de symmetriske sutter, så er BIBS sutter designet til, at blive brugt af børn og give dem tryghed. BIBS sutter er blandt børnenes favoritter og de anbefales af både barselshoteller og børnekiropraktorer. 


BIBS sutterne findes i forskellige materialer - BIBS sutterne findes både i naturgummi, som er et naturligt materiale fra gummitræet. Naturgummi er arbejdsomt og virker meget naturligt for barnet at sutte på. Mange børn der bliver ammet, foretrækker ofte sutter af naturgummi. Samtidig fås BIBS sutterne også i silikone, som er et mere syntetisk materiale. Disse sutter er de mest allergivenlige, med sit skånsomme suttehoved i silikone. Silikone har en glat overflade, hvilket gør sutten nem at rengøre. 


Flere forskellige kategorier af BIBS sutter - BIBS sutter har designet flere forskellige slags sutter, så der er en der passer til alle børn. BIBS sutterne fås både i BIBS Colour serien, som er runde naturgummi sutter, i det klassiske design som vi alle kender. Disse sutter anbefales til børn der bliver ammet, fordi suttehovedet minder om moderens bryst og dermed bliver barnets sutteteknik ikke forstyrret. BIBS sutter findes også i BIBS de Lux-serien, som er runde sutter i silikone og naturgummi. Disse sutter giver dig mulighed for, at skrive navn på og dermed kan du altid finde ud af, hvilken sut der er dit barns. Den sidste kategori er BIBS supreme serien, som er de symmetriske sutter, der har et fladt suttehoved. Disse sutter er lavet i både silikone og naturgummi og er super gode til børn, der får flaske. 


BIBS sutter har mange års erfaring - BIBS sutter har mange års erfaring, med at skabe sutter til børn. BIBS sutterne er kendt for deres gode kvalitet, og fremragende holdbarhed. BIBS er et dansk mærke, og sutterne fra BIBS er produceret i Danmark. I mange år, har jordemødre anbefalet BIBS sutter, fordi de er ergonomisk formet. De runde BIBS sutter styrker i øvrigt barnets muskulatur i munden, så barnet bliver god til at spise. 


Vælg den rigtige BIBS sut

BIBS sutter fås både i naturgummi og silikone og i flere forskellige størrelser, modeller og farver. BIBS Supreme sutter laves både i naturgummi og silikone og er en såkaldt ventilsut. Dette betyder at selve suttedelen kan presses helt flad, så luften kan presses ud af sutten, hvilket gør at den skåner barnets gummer. Formen på denne sut gør, at den altid vil ligge rigtigt i barnets mund og med Supreme sutten mindsker man risikoen for, at barnet får suttebid. Supreme sutterne er dem, har formen, som oftest kendes fra MAM sutterne. 


BIBS Colour er den helt klassiske runde sut, som vi alle kender den, og som de fleste forbinder med, at være en rigtig sut. Sutten er fremstillet i 100% naturgummi og i et helt klassisk design. 


Hvilken sut skal jeg vælge?

Så hvilken model skal du vælge? Hvis du giver flaske med en flad tud, så skal du vælge Supreme sutten fra BIBS. Det skal du fordi selve tuden minder om sutten, og dermed får barnet øvet suttebevægelsen, så de hurtigere bliver dygtige til at spise af flasken. Har du derimod et barn, der bliver ammet, vil den runde BIBS Colour være at foretrække, fordi de har samme form som moderens brystvorte og dermed vil barnet få trænet sin sutteteknik.


Hvilken størrelse sut skal barnet bruge?

Når det kommer til størrelse af sut, så tilbydes BIBS sutterne i forskellige størrelser. For Colour serien gælder det, at de er tilgængelige i størrelse 1-3. Supreme sutterne er tilgængelige i størrelse 1-2. Når du skal vælge hvilken størrelse du skal købe, skal du vælge den sut, som dit barn vil have. Dette er fordi alle børn ikke er ens, og ligeledes gælder deres mund. Det bedste vil derfor være, at købe lidt forskellige størrelser, for at finde ud af, hvilken der passer bedst til lige netop dit barns mund.