Er du klar til sommer i Danmark?

Pandemien er nok ikke gået mange menneskers næse forbi, og på nuværende tidspunkt har pandemien allerede haft store og betydelige konsekvenser for manges hverdag.

We Digitize,

11/05/2020

Vi har været nødt til at finde alternative måder at foretage forskellige ting på, herunder alt fra at tage ud og handle og til at udføre sin daglige træning. Ligeledes er vi danskere nødt til at indstille os på alternativer løsninger i forhold til at afholde sommerferie, da sommerferien nok højst sandsynligt vil skulle afholdes i Danmark, og ikke i Spanien, Italien eller Frankrig som sædvanlig. Allerede nu er alle udlandsrejser frarådet i hele maj, og der er således en reel risiko for, at denne restriktion forlænges. Måske har du ikke prøvet at holde sommer i Danmark i mange år, og du kan derfor ikke forestille dig, hvordan du nogensinde skal få dine 3 ugers sommerferie til at gå herhjemme. Du kan læse med her og få 3 ideer til, hvordan du kan holde din sommerferie i Danmark.



1. Sheltertur i Danmark

Den danske natur er fyldt med gode og anderledes overnatningsmuligheder, herunder bl.a. overnatning i shelter. Når du sover i shelter, er du garanteret en anderledes naturoplevelse. Frisk luft, fuglelyde og mad over bål er blot nogle af de ting, som en naturoplevelse som denne indeholder. Et shelter er en træbygning med et halvtag og tre sider, hvor du kan overnatte i ly for regn og slud, og stadig være midt i naturen. Hvis du tænker, at en sheltertur lyder som noget for dig, er det en god idé på forhånd at booke en shelterplads, så du er sikret et sted at sove. Du vil med garanti få en anderledes og spændende naturoplevelse!



2. Giv terrassen en opdatering

Hvis dine planer er at være hjemme i din sommerferie, kan du med fordel give dig selv lov til at gøre lidt ekstra ud af din terrasse. Det kan f.eks. være, at dine solsenge trænger til en udskiftning, sådan at du er klar til en sommer på solsengen i det forhåbentligt gode danske sommervejr. Det kan også være, at du trænger til et nyt bord og nye stole, sådan at du kan nyde de dejlige sommeraftener med dine venner eller familie. Skal det være ekstra hyggeligt kan du også pynte terrassen op med lanterner og måske et lille bålfad.



3. Tag i sommerhus

En oplagt mulighed for at holde sommerferie i Danmark kan være at tage i sommerhus med familien eller vennerne. En sommerhustur er altid hyggelig og slår aldrig fejl. Lange gåture ved kysten, spilaftener og afslapning er blot få af de ting, som en god sommerhustur med garanti byder på. En tur i sommerhus kan altså helt sikkert gøre noget godt for din sommerferie i Danmark.