Du behøver ikke at skrotte din gamle mobil

Du har mulighed for at sælge din mobil, og derved gøre noget godt for miljøet, samtidig med at du tjener lidt penge.

We Digitize,

13/05/2020

Sommetider er det nødvendigt at opgradere til en ny mobil. Dog er dette ikke ensbetydende med, at du nødvendigvis behøver at skrotte din gamle mobil. Du har nemlig mulighed for at sælge din mobil, og derved gøre noget godt for miljøet, samtidig med at du tjener lidt penge.


Sælg din gamle mobil

Sommetider er det nødvendigt at købe en ny mobil. Dette er en trang, som vi alle kender til. Dette kan eksempelvis være, hvis din gamle mobil ikke længere opfylder dine behov, eller hvis du bare må have fingrene i den nyeste model på markedet. Dog kan man ikke komme uden om, at det ikke er specielt godt for miljøet at købe nye mobiler. 

Vil du gerne gøre miljøet en tjeneste og samtidig få noget for din gamle mobil, er det altså bare om at sælge den videre. Ved at sælge din mobil til Blue City, er der nemlig en anden person, der kan få glæde af din telefon. På den måde behøver din gamle telefon ikke at ligge og samle støv. 


Det er nemt at sælge din gamle telefon

Ved at sælge til Blue City sikrer du dig, at din telefon bliver solgt på nemmeste vis. Blue City behandler nemlig dine oplysninger fortroligt og renser, nulstiller og sletter din data. Dermed er du sikker på, at private billeder og e-mails ikke havner i de forkerte hænder. 

Ved at sælge din telefon videre, har du desuden mulighed for at skrabe nogle ekstra penge sammen til købet af din nye telefon. Hvem ved måske skal du selv købe en anden brugt telefon i en nyere model? Du kan nemlig købe brugte telefoner i perfekt stand. På den måde kan du (foruden salget af din egen telefon) hjælpe miljøet ved selv at købe brugt. Ved at sælge din brugte telefon og købe en ny, brugt telefon kan du desuden spare utroligt mange penge.