Den bedste lynbeskyttelse til din vindmølle

We Digitize,

28/01/2020

Rundt omkring i Danmark ser vi mange vindmøller. Disse er med til at skabe en grønnere og bedre energi. De ses ofte ude på havet eller tæt ved. Men vindmøller er temmelig store og kan være farlige, hvis anbragt i de forkerte situationer, så hvordan undgår du bedst dette?


Poly-tech har svaret på dine spørgsmål

Der er mange ting at tage højder for når det kommer til vindmøller. Udover det faktum først at finde ud af hvor de skal stå, alt efter om det er privat eller om det er en offentlig vindmølle. Dernæst skal du selvfølgelig, vigtigst af alt, sørge for, at lyn ikke slår ned i din vindmølle og forvolder en masse skade. Det er netop her Poly-tech.dk kommer ind i billedet. De har nemlig det der hedder ”lightning strike protection”, som netop skal sørge for beskyttelse af vindmøller. Poly-tech har en bred vifte af forskellige løsninger, som kan være med til at sørge for, at din vindmølle står standhaftigt fast, uanset hvad.


Mange gode løsningsmuligheder til din vindmølle

Poly-tech har igennem lang tid udviklet og testet flere forskellige metoder, for at sikre lige netop din vindmølle. Du kan læse meget mere om deres mange løsningsforslag inde på deres hjemmeside, hvor de har forklaret det hele ganske simpelt og letlæseligt. Hvis du ønsker at indgå et samarbejde med Poly-tech, så kan vi i hvert fald sige, at du vil være i gode hænder.