Botox behandlinger for både mænd og kvinder

Vidste du, at flere og flere mænd også får botox?

We Digitize,

27/05/2021

Sponsoreret indhold:

Vidste du, at flere og flere mænd også får botox? Det viser forskellige undersøgelser. Årsagen skyldes blandt andet, at kosmetiske behandlinger generelt er blevet mindre tabuiserede og altså noget, som mange taler åbent om. Har du selv overvejet at få en botox behandling, kan du i denne artikel læse mere om, hvilke behandlingsformer der findes.

Du bliver desuden klogere på, hvad botox er, og hvordan det helt nøjagtigt virker rynkereducerende. Læs med nedenfor, og bliv afklaret med, om tiden er inde til at prøve kræfter med mirakelmidlet.

Botox behandlinger i København

Bor du i København og omegn, har du mulighed for at finde en række forskellige kosmetiske klinikker, der tilbyder botox behandlinger. Botox priser i København varierer alt efter, hvor i ansigtet du ønsker behandlingen. Dog kan du forvente, at botox behandlings-priser typisk vil ligge fra 550 kroner og op efter.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du kender til det eksakte beløb, kan du forinden kontakte en kosmetisk klinik. Her vil du desuden blive tilbudt en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan høre meget mere om behandlingsformen.

Du kan blandt andet få botox til bekymringsrynker, botox til øjenbryn, botox til panden samt botox til øjne og læber. Det behøver nemlig ikke kun at anvendes til at reducere rynker. For både mænd og kvinder kan der være stor tilfredsstillelse i at give ansigtet et løft og et friskere udseende med botox som mirakelmiddel.

Med tiden er det blevet en ny trend, at også mænd tyr til botox behandlinger. Ifølge en global undersøgelse steg antallet af botox behandlinger til mænd betydeligt allerede fra 2017 til 2018. Årsagen er typisk, at det generelt er blevet mere og mere accepteret at få kosmetiske behandlinger uanset køn.

Botox som rynkebehandling

De fleste kender især botox som værende ideelt til rynkebehandlinger. Det skyldes, at botox er blevet anvendt til rynkebehandling siden 1897. Botox blev opdaget af den tyske læge Justinus Kerner. Det var ham, der sidenhen gav stoffet det latinske navn botulinum toxin. Først i 1980’erne begyndte man at anvende botox til kosmetiske behandlinger efter at have brugt det som medicinsk lægemiddel til muskelspasmer.

Botox er mere specifikt et giftstof, som har en helt særlig evne til at forhindre musklerne i at trække sig sammen. Under indsprøjtning i en ansigtsmuskel vil botox blokere for det signalstof, som bliver sendt mellem musklerne via nerver i kroppen. Blokaden gør, at nerverne ikke længere kan sende beskeder til musklerne. Det resulterer i, at musklerne ikke længere kan trække sig sammen, og at huden bliver udglattet det pågældende område.

Botox behandlinger har altid haft en fantastisk effekt, der typisk varer ved i tre til fire måneder. Derefter kan der være behov for en ny behandling, hvis du gerne vil bevare dit nye look. Selve resultatet kan dog først rigtigt ses efter ti til fjorten dage. Du må derfor væbne dig med tålmodighed, hvis du vælger at få en botox behandling.

For mange kan der være nervøsitet forbundet med ikke at være sikker på, hvordan resultatet tager sig ud. Heldigvis vil du stort set alle steder blive mødt af et kompetent personale og sygeplejersker, som har mange års erfaring i branchen.