Støjberg og Løkke i mundhuggeri på TV

180Grader Debat,

05/10/2022

Det gik hedt for sig da Lars Løkke og Inger Støjbjerg diskuterede i Debatten med Clement Kjærsgaard.

"Når man hører på Lars Løkke, er det som om han gerne vil have Mette Frederiksen som statsminister" sagde Inger Støjbjerg

Inger Støjbjerg selv, var dog ikke klar i spyttet om hvorvidt hun vil pege på Søren Pape eller Jakob Ellemann-Jensen, som det næste bud på en statsminister.

Flere gange under debatten kom de to profilerede politkkeres syn på tingene frem i lyset.

Lars Løkke længe har givet udtryk for, at han vil pege på en en regering som dannes hen over midten. Det mener Inger Støjbjerg er en form for drømmeverden, det vil sige ikke realistisk.
Samtidig pga. dette, mente Inger Støjbjerg også at Lars Løkke burde stå over i den råde blok, under debatten, istedet for den blå, hvor han var placeret.

Læs også: Pia Kjærsgaard ude af folketinget

Selvfølgelig var Lars Løkke ikke enig i dette, og mente det var direkte vrøvl, da han aldrig har givet udtryk for at ville pege på Mette Frederiksen, som statsminister.

Lars Løkke prioriterede at han stadig var det samme menneske, som han har været hele livet, og ikke var blevet mere radikal end før. Han havde simpelthen opdaget, at det generelt kræver et bredere samarbejde at lave forandringer i politik.