Overraskende comeback: Sol og 25 grader vender tilbage

Efter en overraskende melding fra DMI, kan danskerne se frem til flere dage med sol og sommerligt vejr. Selvom september nærmer sig sin afslutning, er der stadig mulighed for at opleve temperaturer på op til 25 grader.
Foto: Jumpstory
Foto: Jumpstory

180Graders Redaktion,

23/09/2023

Torsdag aften blev der udsendt en risikomelding fra DMI, der advarede om kraftig regn over hele landet. Dette kom som en overraskelse for mange, især da temperaturen omkring Holbæk Flyveplads nåede op på hele 25,3 grader samme dag. Mange havde antaget, at sommervejret var forbi for i år, men det ser ud til, at de tager fejl.

I den kommende uge forventer DMI, at der kan blive op til 25 grader lokalt, især om onsdagen. Vejret vil også være tørt med en god mængde solskin, hvilket vil få det til at føles som en rigtig sommerdag i Danmark.

Faktisk kan danskerne forvente flere dage med sommerligt vejr i den kommende uge. Mandag, tirsdag og onsdag vil alle byde på solskin og klart vejr, med temperaturer, der kan nå op til 21 grader mandag, 22 grader tirsdag og som nævnt, muligvis 25 grader onsdag.

Selvom torsdag og fredag stadig vil være varme, forudser DMI, at der kan komme regn og byger. Inden den nye uge starter, er der ikke meget at juble over, men danskerne er vant til at vente på godt vejr, som de har gjort det meste af sommeren.

Derfor bør man ikke gemme solbrillerne og badetøjet for langt væk, da der er en god chance for, at de vil få brug for det i den kommende uge.