Nutidens propagandamaskine kører på højtryk

Martin Juncher,

27/05/2020

Bill Gates kaldes i dagens udgave af Berlingske "offer for en vanvittig konspirationsteori" – som i øvrigt over en fjerdedel af amerikanerne anser for at være sand. Den almene dansker betragter jo amerikanere som uoplyste, så det har nok ingen betydning. 

Ligesom USA´s Præsident, Donald Trump, der har 1 mio. gange bedre adgang til information end nogen dansker, jo også er bare er dum. Jeg er sikker på, at Mette Frederiksen er enig, for hun følger jo den bundkorrupte organisation WHO, frem for USA. 

Berlingske diskvalificerer i denne artikel sig selv sig selv som validt medie. Endnu et eksempel på, at de ubetalte borgerjournalister er de eneste, der har bevaret den undersøgende, kritiske tilgang til journalistik. 

Og endnu en arrogant betalt journalist, gør nar af på den “uvidende befolkning” - er man virkelig så meget klogere end “normale mennesker”, blot fordi man har taget en mellemlang uddannelse i formidling? Burde denne journalist ikke agere fri og kritisk presse med udgangspunkt i vigtige strømninger i befolkningen og ikke propaganda organ for regeringen og medicinalindustrien?

Der er trods alt et overtal af borgere, der har længere uddannelser og mere dybdegående end den snæversynede stand af levebrødsjournalister. Ligesom der er borgere, der har undersøgt forholdene vedr. det altomfattende coronabedrag langt grundigere end de fleste, om ikke alle betalte journalister, som blot følger en agenda, der dikteres fra oven. 

Til trods for at tonsvis af såkaldt "misinformation" daglig fjernes fra nettet (nutidens bogafbrænding bl.a. kendt fra perioden under Hitler) i en komplet idiotisk, udansk og fascistisk heksejagt, som skal forhindre sandheden i at komme frem - og sætte en kæp i hjulet for den frie presse og generelle mulighed for folkeoplysning, som ER en folkeret. Som om vi nogensinde har været enige om, hvad misinformation er, og som om at vi skal være det. Det skal vi lige netop ikke. Journalisterne har ikke lyttet efter i den time, der handlede om kritisk journalistik, uafhængighed, integritet, videnskabteori, samfundsfilosofi og etik. Sidstnævnte er nok udenfor pensum. De har det for nemt. 

Siden start marts har man i de politisk finansierede mainstream medier ikke lyttet til de blinde vinkler, og nu fordømmer man med stor og netop uvidende arrogance kritiske og bekymrede borgere. Det samme gjorde TV2 for nyligt i en lignende artikel, men det bliver en stakket frist, da sandheden sejrer. De ansvarlige vil blive retsforfulgt - ikke dem, der benytter deres ytrings og pressefrihed til at italesætte sandheden. De bliver fremtidens helte. 

Medierne - den 4. statsmagt, her Berlingske, har tydeligvis ikke været til for borgerne, men for regeringen, politikerne og myndighederne i denne sag.

Jeg har netop opsagt mit abonnement hos Berlingske, da der er masser af kvalitetsinformation andre steder.

Måske ejeren af mediet har respekt for, at man stemmer med fødderne? Måske ikke. Folk som Ted Turner og Rubert Murdoch kan sikkert holde deres drakoniske, usaglige agendaer i flere livstider, uden det kan ses på bankkontoen, men det ændrer ikke på, at deres forrådnede medier pt. overhales af langt mere troværdige medier, der bygger på kritisk journalistik, ofte udført af ubetalte borgerjournalister. Sandhed og facts på den ene side og profitmaksimering og ordre fra oven på den anden skal åbenbart holdes meget skarpt adskilt. Endda anno 2020.

Så meget er penge heller ikke værd, at de kan stoppe en hel befolkning fra at tage stilling til sandheden.

Må den stigende bestand kritiske borgerjournalister fortsætte med at stige, så vi bliver mange 10.000 af stemmer vis ubetingede mål er at undersøge og diskutere sandheden og ikke deltage i et betalt bedrag. 

Må onlinemedier som Google, herunder Youtube og Facebook enten blive overtaget af staten for bedrag mod menneskeheden eller sanktioneret for deres metoder, der dyrker løgnen og undertrykker sandheden. 

Må de millioner af mennesker, der vågner op til sandheden hver dag blive ledsaget af nye millioner. 

Må vi få regeringer, der stopper og ikke støtter propaganda og bogafbrænding.

Sandhed, facts, åbenhed, mangfoldighed, idealisme, etik, frihed og demokrati længe leve.