Endnu et klima-cirkus er afsluttet!

Erling Petersen,

17. november 2021

FN har afsluttede endnu en gigant klimakonference, og den endte som de foregående. At man ikke kunne enes om noget konkret indhold. Denne gang var den store ”katastrofe”, at man ikke kunne enes om at udfase kul, men kun om at nedfase kul.

Resultatet blev grædende ministre, der viste hinanden foto af deres stakkels børnebørn, som nu må kæmpe mod andre mennesker for at få vand og mad!

Måske troede en stor del af klimavidenskabet for 30 år siden, at afbrænding af kul var en alvorlig trussel mod kloden. Men det er længe siden. I dag er det meget få klimavidenskabsmænd der anser klimaet for truet. Det fremgår også af de videnskabelige FN-rapporter, som desværre for de fleste borgerede er gemt væk under uoverskuelige papirstakke. Derimod er det Summary for Policy Makers, som er skrevet af politikere og embedsmænd, og som er det eneste pressen offentliggør til befolkningen, som sædvanligt et skræksenarie uden rimeligt hold i virkelighed og i de videnskabelige rapporter.

FN, og det meste af klodens politikere, har nu i 30 år holdt konference på konference uden resultat. Ved hver konference har det været i aller yderste øjeblik, hvis kloden skulle reddes. Og realt har man intet opnået i de 30 år.

De fattige lande græder også, for det er kun mikrobiske krummer af de 100 milliarder $ pr. år, som industrilandene lovede dem for 30 år siden, som de har modtage. Mange af de såkaldt fattige lande er heller ikke så fattige længere. Som f.eks. Kina, Indien, Iran og Saudi Arabien. Det er ganske utænkeligt, at USA og Europa på noget tidspunkt vil betale for, at disse lande kan bygge vindmøller.

Hvor længe vil befolkningen acceptere, at dette cirkus forsætter?