Torsdag aften så man Mette Frederiksen bag facaden!

Torsdag aften så man Mette Frederiksen under sit slør - den rigtige Mette Frederiksen. Man fik et indblik i, hvem der virkelig skjuler sig bag facaden opbygget af søde smil og empatiske nik.

Benjamin Vejsager,

16/11/2020

Tændte man sit fjernsyn torsdag aften, fik man fornøjelsen af, at se en statsminister der ihærdigt prøvede at afvige det simple spørgsmål, om hvorfor der skulle gå 2 dage, før regeringen reagerede, efter den fik at vide, at ordren der krævede alle mink i Danmark aflivet, var i strid med grundloven. 

Men ikke så overraskende havde Mette Frederiksen ikke rigtig lyst til svare konkret på noget som helst. 

Torsdag aften så man også Mette Frederiksen under sit slør - den rigtige Mette Frederiksen. Man fik et indblik i, hvem der virkelig skjuler sig bag facaden opbygget af søde smil og empatiske nik. 

Man så, en kynisk statsminister der slukkede en kommende arbejdsløs og desperat minkavlers håb om bare at beholde en lille del af hans egne dyr. 

Og hvor var det dog modbydeligt at se på! 

Ikke nok med at regeringen nedlægger folks arbejdspladser og livsværk, som den begrunder uden noget som helst fremlagt data. Så gjorde den det også på et ulovligt grundlag, og uden så meget som en overvejelse i tankerne om at kommunikere med minkavlerne før man nedlagde hele deres erhverv. 

Det er kort sagt til at brække sig over. 

Det sidste halve år har regeringen med et fingerknips kunne indføre denne slags totalitære, vidtgående indgreb i danskernes liv - og det er en magt, som man roligt kan sige, at de har taget til fri afbenyttelse. 

Mette Frederiksen begrundede sin regerings ulovlige foretagende, ved en påmindelse om, at hun i marts havde afsløret, at der selvfølgelig ville blive begået fejl under corona-håndteringen. Men så let skal vi simpelthen ikke lade hende slippe! Man kan simpelthen ikke retfærdiggøre et så klokkeklart grundlovsbrud, samt brud på straffelovens §150, §155 osv. med en enkelt undskyldning - især ikke som magthaver! Det er ikke noget, vi borgere kan gøre, så selvfølgelig er det heller ikke noget politikerne, skal kunne gøre.

Jeg ser ikke en anden mulighed, end at statsministeren og hendes regering tager den konsekvens, som deres handlinger har medført, og udskriver valg.