Wikileaks flyttet til atom-bunker

Vi har et stort hylekor om at tiltrække alverdens ulykkelige og elendige milliarder, men hvor ser vi kravet om at give berettiget asyl til stiftere...

Deep Throttle,

21/11/2010

Vi har et stort hylekor om at tiltrække alverdens ulykkelige og elendige milliarder, men hvor ser vi kravet om at give berettiget asyl til stifteren af Wikileaks, som afslører magthavernes korruption, løgne og manipulationer.

Efter stifteren offentliggjorde irriterende afsløringer af overtrædelser af internationele og nationale love i forbindelse med kamphandlinger i bl.a. Irak, kom han ikke uventet ud for chikane, denne gang i form af voldtægtsanklager. Vi kunne have forestillet os mange tilsværtningsforsøg som hævnakter, men ligesom med Bill Clinton, skulle det så have noget med opfundet sex at gøre.

Sagen er jo, at magthaverne hader at blive afsløret i deres løgne, når den truede ytringsfrihed anvendes til sit formål og ingen er værre end Republikanerne i USA. Det skulle lige være den katolske kirke da med dens historie om mord, tortur, erobring, og sexmisbrug.