Vindmølleprøve-center i Thy en naturkatastrofe.

 Der er stadigvæk toner der går højt ved Østerild  Thy og det er af hensyn til det diktatoriske spil fra Miljøministeriet og vindmøllefabrikkerne, ...

mads schmidt eriksen,

19/03/2010 Der er stadigvæk toner der går højt ved Østerild  Thy og det er af hensyn til det diktatoriske spil fra Miljøministeriet og vindmøllefabrikkerne, om en placering af disse  store møller, der er 250 meter høje og skal bruges til et mølletestcenter.
Grunde til fadæsen er, at de vil placere dem i et område,hvor der skal fældes ikke mindre end 12-1300 ha højskov. Er der virkelig ingen i ministeriet, der tager naturen alvorligt.  Det har i hvertfald ikke været tilfældet med den gamle minister Troels Lund Poulsen.der diktatorisk førte sig frem, fordi møllefabrikkerne pustede ham i nakken.-
Det er glædeligt, at Danmarks Naturfrednings forening  berettiget er gået ind i sagen.
Nu er det spændende hvad den nyudnævnte miljøminister Karen Ellemann vil sige til denne sag. Ministeren ytrede sig i forbindelse med hendes udnævnelse, hvor hun sagde :- Jeg  vil være naturens vogter. Det lyder da godt, men er det kun ordfloskler, eller er der mening i det.
Hele området er i oprørt tilstand, men de sidste dage er det som om Folketinget er ved at få kolde fødder, ved at  skulle ødelægge så stort område skov.Det burde ikke være  dobbeltmoral, men som sagt, ønsker Danmark ikke større træfældning i hverken  Argentina , eller Brasilien og ej heller vil EU  acceptere import af  træ og så samtidig vil fælde så megen skov, er og bliver helt katastrofalt- Ikke at forglemme det fortærskede ord CO2, for hvad mister de ikke af træer, der skulle kunne opsluge den CO2.-Det glædelige ved det er, at nu vil  områdets befolkning sætte hælene i og på forhånd tak for det.

Kilde: