Villy Søvndal vil gifte sig med fanden selv hvis det kan sikre ham udenrigsministerposten

Villy Søvndal rækker hånden ud til Dansk Folkeparti og understreger dermed blot, at han vil gifte sig med fanden selv (uden sammenligning i

Christian Melgaard,

06/09/2011

Villy Søvndal rækker hånden ud til Dansk Folkeparti og understreger dermed blot, at han vil gifte sig med fanden selv (uden sammenligning i.ø.) hvis det kan bringe ham nærmere udenrigsministerposten. Det er en personlig ambition i fuldt flot der udstilles på grummeste vis.

Dansk Folkeparti hopper naturligvis ikke på den limpind, og har tørt konstateret, at det handler om at det handler om alt andet end samarbejde. Derimod handler det om at fjerne fokus fra udlændinge politikken, som kan være den sten, der får S-SF valgtoget til at køre af skinnerne.

Udmeldingen er blot det seneste - men med sikkerhed ikke de sidste - element i den mest kyniske og utroværdige valgkampagne vi nogensinde har oplevet. Det bliver udstedt løfter og blankochecks til højre og venstre i en lind strøm, og der er tilsyneladende ingen grænser for hvad man kan få S-SF til at love.

Det skræmmende er, at en samlet presse vælger at vende det blinde øje til og i stedet koncentrere sig om de mange "gode historier" - og det endnu mere skræmmende er at vælgerne indtil videre ikke har straffet S-SF i nævneværdigt omfang.