Vilhelmsen skjulte stor aftale for landsledelsen

Det er tilsyneladende lykkedes for Annette Vilhelmsen at transformere sig fra at være baglandets overraskende kandidat til formandsposten til at væ...

Christian Melgaard,

26/10/2012

Det er tilsyneladende lykkedes for Annette Vilhelmsen at transformere sig fra at være baglandets overraskende kandidat til formandsposten til at være en helt almindelig dansk politiker - magtfuldkommen og med en overdreven tro på egen fortræffelighed.

Trods løfter om at inddrage landssledelsen i væsentlige beslutninger, har Annette Vilhelmsen tilsyneladende holdt det hemmeligt for landsledelsen, at der foregik forhandlinger i regeringen om det der nu er kendt som "akutpakken" - det der iflg. regeringens officielle udmeldinger er den endegyldige løsning på den højspændte situation omkring de tusinder af mennesker, der står til at miste dagpengeretten næste år.

Forløbet har allerede skabt splittelse i landsledelsen skriver Berlingske:

http://www.b.dk/politiko/akutjobpakke-forloeb-splitter-sf

Et anonymt medlem af landsledelsen siger "Det virker, som om den nye ledelse har ramt en realitetsmur. Nu vil det vise sig, hvor længe de, der har stemt på hende, bliver ved med ikke at sige noget".

Måske er det forklaringen på at den ventede Vilhelmsen-effekt er udeblevet i den seneste meningsmåling, hvor SF står til blot 5,8% - er Annette Hilhelmsen blot ny kaptajn på et synkende skib? http://politiken.dk/politik/ECE1792891/maaling-vilhelmsen-effekten-er-udeblevet/