Vilhelmsen: Ingen planer om flere redningskranse

Med den nye "akutpakke" fra regeringen har Annette Vilhelmsen fået det figenblad hun skulle bruge til at dække sig bag, når hun løber baglæns i for...

Christian Melgaard,

25/10/2012

Med den nye "akutpakke" fra regeringen har Annette Vilhelmsen fået det figenblad hun skulle bruge til at dække sig bag, når hun løber baglæns i forhold til socialdemokratiet og især i forhold til de radikale.

Man må håbe at SF´s bagland er stolte af deres nyvalgte formand. En masse ballade for ingenting var hvad de fik ud af det formandsvalg. 

"Jeg er ret sikker på, at mit bagland og SFerne kvitterer for, at vi har gjort rigtig meget, og at de anerkender det samarbejde, som vi fremlægger i dag, og det grundlag, som man har beregnet de her 12.500 stillinger på, også er med til at afhjælpe den ganske alvorlige situation, som folk akut kommer til at stå i" siger Annette Vilhelmsen om den portion varm luft der lige er blevet serveret..

SF´s svar på komiske Ali, Jesper Petersen, har været ude med en jubel-melding om hvor fantastisk akutpakken er. Den giver nyt håb til tusindvis af ledige siger han. Han glemmer dog at tilføje at det er på bekostning af tusindvis andre, som bliver skubbet længere ned i køen.