VIDEOEN TIL: OPRÅB - Danmark har brug for Frihedskæmperne

Jeg har startet en underskriftsindsamling for at få en folkeafstemning om at få Danmark ud af EU

Joshua Dalgaard,

16/01/2013

Jeg har startet en underskriftsindsamling for at få en folkeafstemning om at få Danmark ud af EU. Vi har fået over 2000 underskrifter, fra alle jer, som står med i kampen for at komme ud af EU. Vi har knap 4000 likes på Facebook, og det er tydeligt, at EU-modstanden vokser i Danmark.
 
Men faktum er, at vi er oppe imod hele EU's propagandaapparat, og en flok politikere, som er mestre i at skabe frygtpropaganda imod det at træde ud af EU. Derfor kan jeg se, at en underskriftsindsamling ikke nok. Vi har desperat brug for at få udskiftet hele det hold, vi har stemt ind på Christiansborg.
 
Jeg er med i et nyt parti, der hedder Frihedskæmperne, og vi er reelt det eneste valg for dig, som vil have Danmark helt ud af EU, som vil have en mindre stat uden overvågning og kontrol, som vil have friheden og ansvaret tilbage til befolkningen og magten væk fra Christiansborg.
 
Så længe Danmark er med i EU, tromler de os over med al deres lovgivning dernedefra. Men vi har magten evnen og muligheden til at sige stop. Problemet er, at politikerne ikke vil det, befolkningen vil. De har deres egne dagsordener, og de fastholder os i en evig kamp mellem rød og blå, altimens tingene aldrig virkelig ændrer sig.
 
I 1973 havde vi et jordskredsvalg, hvor der kom seks ny partier ind i folketinget, og der blev vendt op og ned på det politiske landskab. Vi har brug for sådan et jordskredsvalg igen, hvor vi som befolkning sender det klare budskab, at vi er færdige med den politiske status quo, og at vi har mistet tilliden til levebrødspolitikerne.
 
Mit parti Frihedskæmperne vil ikke i folketinget for at blive en del af det bestående politiske liv. Vi vil der ind for at lave ravage og rive ned, at sige de upopulære sandheder fra talerstolen og kæmpe en indædt kamp for at få vores frihed tilbage.
 
Det kan godt være, at du ikke kan lide vores partiformand Ruth pga. det billede medierne har skabt af hende, men tag og gå ind på vores hjemmeside frihedskaemperne.dk og hør dog fra hendes egen mund, hvad hun står for. De fleste af os ved jo godt, at medierne er fulde af løgn, men alligevel hænger det ved, det de har sagt. Hver gang der er noget, der er anderledes og truer det etablerede system, skal det kanøfles, men der er en frihedskæmperbevægelse, som rejser sig nu i Danmark, og vi har mennesker over hele landet, som har fået nok af tingenes tilstand.
 
Du kan deltage i kampen ved at udfylde en vælgererklæring i dag! Print en stak ud fra hjemmesiden og saml underskrifter fra dine venner og bekendte. Det er nu der skal handles!

Venligst 

Joshua Dalgaard