Video-interview: Afgående formand vil gøre KU til en "anti-DF-organisation"

I den kommende weekend afholder Konservativ Ungdom landsråd i Gentofte, og på programmet står bl

Ole Birk Olesen,

05/03/2010

I den kommende weekend afholder Konservativ Ungdom landsråd i Gentofte, og på programmet står bl.a. diskussion af et resolutionsforslag fra den afgående landsformand, Rune Kristensen, der vil gøre KU til en "anti-DF-organisation". Som man bl.a. kan læse i resolutionen:

"Dansk Folkepartis ensidige fokus på især ældre- og indvandrerpolitik, fjerner den helhedsorienterede tilgang til politik, hvor der er sammenhæng mellem indtægter og udgifter. Dansk Folkeparti har ikke modet til at lave de nødvendige reformer indenfor arbejdsmarkedet, skatteområdet og velfærdspolitikken. Dansk Folkepartis manglende politisk realitetssans i forhold til at træffe langsigtede beslutninger til gavn for de kommende generationer og populistiske tilgang til enkeltsager ligger så fjernt fra Konservativ Ungdom, at vi erklærer os som en anti-DF-organisation."

Rune Kristensen er i dag folketingskandidat for de Konservative i Guldborgsundkredsen. Hør Rune Kristensens begrundelse i dette videointerview med 180Grader.dk:

Kilde: