Video: En udlændingepolitik der modvirker væksten

Er det fornuftigt at man som velintegreret nyuddannet udenlandsk studerende med 8 års universitets uddannelse skal tvinges til at gå arbejdsløs, på...

Ikke angivet Ikke angivet,

14/09/2011

Er det fornuftigt at man som velintegreret nyuddannet udenlandsk studerende med 8 års universitets uddannelse skal tvinges til at gå arbejdsløs, på trods af at man har et firma der gerne vil ansætte een, p.g.a. inkonsekvent udlændingepolitik ?

Med udgangspunkt i valgdebatten og snakken om dansk vækst og "Fast, fair og fornuftig integration" i udlændingepolitikken, har vi optaget og klippet en kort video om en 24 årig nyuddannet russisk kvinde der bor i Danmark. Hun fortæller historien om hvordan hun på trods af sine kvalifikationer ikke kan få sit arbejdsvisum, på trods af at der er en virksomhed der gerne vil ansætte hende og hun både "vil og kan bidrage".

Se filmen på http://youtu.be/KhOuXWlrXnE.

Vi håber I vil støtte Dina og andre udenlandske studerende ved at "Like"/dele denne video med Jeres venner og familie. 2.000 shares inden valget ville stor skabe opmærksomhed om problemet.

På forhånd tusind tak for alt din hjælp.

Mange hilsner

Anders Baden Nielsen og Jonas Drotner MouritsenKilde: