Vibevej-moskeen fejrer Khomeini: 9 sindssyge citater af Khomeini

Med Khomeini som forbillede

Nicolai Sennels,

07/06/2010

Med Khomeini som forbillede.

Sponsorerne til den kommende stormoske på Nørrebro i København ser formentligt gerne, at stedet bliver arne for en islamisk revolution i Danmark. Det er nemlig den iranske revolutionsgarde, som betaler gildet.

Magten følger ganske rigtigt pengene, og 4/6 afholdt moskeen derfor en mindehøjtidelighed for deres forbillede, den nu afdøde Ayatollah Khomeini, som ledte den islamiske revolution i 1979.

Khomeini og hans følgere så ham som øverststående religiøs vejleder af muslimer. Her er lidt citater:

1) "Islam er ikke en religion for pacifister." (Anti-American Terrorism and the Middle East (2002), af Barry Rubin og Judith Colp Rubin, pp. 29, 32-36).

2) "Lyt ikke til dem, der taler om demokrati. De er alle modstandere af islam." (Bemærkninger til studenter og lærere i Qom, 13/3 1979).

3) "Alle som studerer eller er bare lidt opmærksomme på reglerne i islamisk samfundsorden, islamisk politik, islamisk samfund og islamisk økonomi vil forstå, at islam er en meget politisk religion. Enhver som siger at religion er adskilt fra politik er et fjols; han kender ikke islam eller politik." (Tahrīr al-Wasīla, bind 1).

4) "Forfatteren af bogen De Sataniske Vers, som er imod islam, profeten og Koranen, og alle som er involveret i udgivelsen og som var klar over dens indhold, er dømt til døden. Jeg beder alle rettroende muslimer om at henrette dem hvorend de finder dem, så ingen vil turde fornærme islam." (Fatwa mod Salman Rushdie)

I hans bog, Tahrirolvasyleh, en samling af islamiske leveregler for muslimer, skriver Khomeini:

5) "En mand kan slukke sin seksuelle tørst ved at bruge en baby. Eneste betingelse er, at han ikke penetrerer  vagina, men analsex er ok."

6) "Det er bedre hvis en pige gifter sig så tidligt, at hun får sin første menstruation i sin ægtemands hjem end i sin faders hjem. Enhver fader som bortgifter sin datter i så ung en alder vil have en permanent plads i himlen."

7) "En mand kan have analsex med dyr så som får, køer, kameler osv. Han bør dog dræbe dyret efter han har fået orgasme."

8) Lidt om Khomeinis mening om kvinders rettigheder: ""En kvinde, som har indgået et rigtigt ægteskab, har ikke ret til at forlade huset uden at få lov af sin ægtemand; hun skal være til rådighed for ham og opfylde ethvert af hans ønsker og må ikke nægte at give sig til ham, med mindre der er en gyldig religiøs grund."

9) Khomeini mener heller ikke, at ægtemænds analsex med deres egne sønner er en gyldig grund til skilsmisse: "Hvis en mand har analsex med sin søn, bror eller far, efter at han er blevet gift, skal ægteskabet fortsætte."

Kilde: