Vesten er en voldsramt kælling

Vesten er i benægtelse

Henrik Gøtke,

02/03/2010

Vesten er i benægtelse. Og benægterne er mere bange for Jihad og terrorisme, end de af os der råber op mod den. På samme måde som voldsramte kvinder, søger benægterne at neddysse voldsudøveren; de engagerer sig også i selvbebrejdelser og i misforstået overbevisning om, at hvis de ikke ”støder” deres voldsudøver, så vil volden ikke fortsætte.

 

Og hvis vesten ikke havde publiceret de fordømte danske tegninger, og ikke havde tilladt staten Israel i at blive skabt, som den gene den er i øjnene på misundelige, korrupte og dovne muslimer – så ville Arafat ikke have lanceret sin terroristkampagne, muslimer i Europa ville ikke have lanceret deres forskellige intifadaer, og Al-Qaeda, Hamas, Hezbollah, Islamisk Jihad og Det Muslimske Broderskab ville ikke have opnået fremgang.

Benægtere tenderer også i retning af, at lægge al skyld på amerikansk udenrigspolitik, Wall Street og CIA. De bebrejder sjældent islam, religiøs apartheid eller islamismens fremgang.

Hvad andet end fundamentalistisk Islam kan forklare fuldstændigt uskyldige piger og kvinders stening til døde, for den angivelige forbrydelse at være prostituerede, som er den måde kvindelige voldtægtsofre, der vover at anmelde voldtægt, kvinder der ikke er ”tilstrækkeligt” tildækkede, eller demonstrerer for kvinders rettigheder – alle behandles.

Og så kan man læse om et pakistansk baseret Taliban, der krævede, at en ikke-muslimsk forretning skal lukkes inden for fjorten dage, eller risikere ”alvorlige konsekvenser”. Målene er musikforretninger, internet-cafeer og internetudbydere. Og Taliban truer enhver kvinde, der ikke bærer passende hijab, med vansiring af ansigtet med syre (Daily Times, Pakistan)

Modsat myten, så finansierede U.S.A. ikke Taliban til at kæmpe mod Sovjetunionens invasion af Afghanistan. Faktisk efter den sovjettiske tilbagetrækning i 1989 og Sovjetunionens kollaps i 1991, vaskede Washington hænder med hensyn til Afghanistan. Taliban eksisterede overhovedet ikke indtil 1996, hvor Pakistan skabte Taliban til egne formål.

Hør her folkens! Det er ikke vores skyld. Vi skabte ikke islamisk fundamentalisme, og vi kan sandsynligvis ikke reparere den. Men vi kan forhindre, at den invaderer vore kyster. Hvis ikke, så vil alle kvinder bære slør, alle intellektuelle gøres tavse, teknologien kun anvendt til Jihad, og ikke til at sprede moderniteten.

Kilde: