Vestager - gør det igen - og sikrer med al sandsynlighed HTS statsministerbilen

Artikel hentet fra debat på Berlingske: Katastrofe Vestager - den 'røde' Radikale slange i paradiset har gjort det igen Barfoed forærer med al sand...

Ikke angivet Ikke angivet,

28/08/2011

Artikel hentet fra debat på Berlingske:

Katastrofe

Vestager - den 'røde' Radikale slange i paradiset har gjort det igen

Barfoed forærer med al sandsynligyhed magten 'til den høje dame med kontaktlinser' - der end ikke har forstået selv det mest elementære omkring virkelighedens økonomiske sammenhænge:


http://www.180grader.dk/Politik/helle-thorning-afsloeret-i-uvidenhed-om-...


HTS er et studie i tom retorik - men så heller ikke meget andet.


Håber virkelig at et flertal af danskerne gennemskuer blålyset Thorning - før stemmedagen den 15 september.


Barfoeds handling kan kun tolkes som en meget bitter mands sidste krampetrækninger, hvor at han er mere optaget af at 'skade DF' end han er optaget af at sikre et blåt flertal efter valget.

Det sjove er at der med garanti kommer til at ske det præcis modsatte, nemlig at Barfoed med sit forræderi i forhold til blå side, samtidig sikrer DF et kanonvalg.


Og er vi rigtig heldige så lykkes det ham samtidigt at udstille Vestager og de Radikales kynisme i forhold til at pege på en rød 'dybt inkompetent' statsminiser, samtidigt med at de er uenige i 90% af de rødes økonomiske politik.


Radikal kynisme når den er værst, for det er klart at med Barfoed lokket over på rød side, så ser det nu ud til at de Radikale vil kunne blive de reelle magthavere, som de var det i det meste af de 30 år fra 1960'erne og frem til 1990'erne. Og se lige hvordan det gik. Danmark oversvømmet af ukontrolleret indvandring - samtidigt med at den offentlige statsgæld steg og steg i hele perioden.

Kilde: