Verdens 5 bedste lufthavne er fra Asien

I en ny undersøgelse fra flybranchen er verdens bedste lufthavne blevet kåret

_slettet_bruger_3909 Ikke angivet,

21/08/2011

I en ny undersøgelse fra flybranchen er verdens bedste lufthavne blevet kåret. For 5 år i træk er det Sydkoreas Incheon lufthavn som er kåret som den bedste. Den øvrige top 5 er:

1. Incheon International Airport, Sydkorea

2. Singapore Changi, Singapore

3. Hong Kong International Airport, Hongkong

4. Beijing Capital International Airport, Kina

5. HyderabadRajiv Ghandi International Airport, Indien

Således er altså verdens 5 bedste lufthavne altså nu i Asien. Endnu en reminder, hvis nogen var i tvivl om hvilken vej vinden blæser!

I vesten og især Danmark hersker dekadencen og arrogancen. Vi tror stadig vi er verdensmestre i alt, mens virkeligheden udenfor overhaler os med syvmileskridt. Med lånte fjer (banklån) magter vi stadig at opretholde en livstil med fladskærm og samtalekøkken, men vi magter IKKE at bygge, forbedre og være produktive. Vi magter ikke at stræbe efter at gøre vores bedste, at yde fantastisk service, at sætte en ære i vores arbejde.

Nu skal det selvfølgelig tilføjes at de Europæiske lufthavne lider under at være af ældre dato, men selv i Europa er Danmark ikke at finde på toplisten.

Jaja, de fleste vil nok bare som vanligt komme med en sarkastisk kommentar om Asiater (evt. noget med de er uoriginale og bare kopierer), men det er her det sker nu. Østen er blevet det nye Vesten.