Venstrespindoktor vil kvæle folk

En af Venstres spindoktorer Ditte Okman skriver på facebook om en anden folketingsansat: "Jeg har lyst til at kvæle hende langsomt!" og "Hun er en ...

bd Ikke angivet,

30/03/2010

En af Venstres spindoktorer Ditte Okman skriver på facebook om en anden folketingsansat: "Jeg har lyst til at kvæle hende langsomt!" og "Hun er en tvangsmedicineret psykisk syg" samt "HOLD KÆÆÆÆÆFT!"
Hold kæft? Ytringsfrihed?! Troede Venstre gik ind for at folk måtte tale? Troede ikke Venstre hadede de psykisk syge? Troede ikke Venstre gik ind for at kvæle folk?

Vi må have oraklet Lars Hedegaard, Søren Krarups afkomst Katrine Winkel Holm og de andre fra Trykkefrihedsselskjabet samt Dansk Forskelsparti til at undersøge, om Okmans udtaleleser skyldes hendes kristne tro? Skyldes det mon onde Bibelvers? Alt hvad en muslim gør, skyldes jo ifølge Hedegaard Islam, så alle ugerninger kristne gør, skyldes nok Bibelen, ik?!


ps. Havde en socialist skrevet som Venstres Kommunikationsrådgiver Okman, så havde samtlige aviser og tv stationer ikke talt om andet end "Se de kommunister - de vil også kvæle psyksik syge"
Og mon ikke mindst 3 personer havde skrevet om det her på 180grader..Kilde: