Venstrefløjens ansvar for den venstreorienterede terror

Hvor længe mon vi skal vente på, at Anita Bay Bundegaard finder et "kontinuum" mellem venstrefløjens ofte aggressive retorik, når det handler om VK...

Ikke angivet Ikke angivet,

18/08/2011

Hvor længe mon vi skal vente på, at Anita Bay Bundegaard finder et "kontinuum" mellem venstrefløjens ofte aggressive retorik, når det handler om VKO's asylpolitik og de planer, som 5 venstreorienterede ekstremister øjensynligt havde om at nedbrænde Folketinget?

Hvornår mon DR2 inviterer Rune Engelbreth i studiet for at krydsforhøre ham om hans "moralske ansvar" for de mange brandattentater mod politiet, når nu Rune Engelbreth ofte har harcelleret over politiets metoder over for de unge venstrefløjs-ekstremister, f.eks. i forbindelse med rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej?

Lars Trier Mogensen, Johanne Schmidt Nielsen, Zenia Stampe og alle I andre derude på den såkaldt "humanistiske fløj", der har afkrævet bodsgang af den samlede danske højrefløj (dvs alle marginalt til højre for Socialdemokratiet) ifm Breivik affæren:

Nu er det Jeres tur til at skamme Jer. Vi vil se Jer knæle foran den samlede danske offentlighed og sige "undskyld for den hårde retorik, undskyld for de gange, hvor vore udtalelser kunne misforstås - vi indser nu, at vor retorik kan have foranlediget svage sjæle til at tage loven i egen hånd og udsætte uskyldige for livsfare. Vi forstår nu, at vi også har et ansvar. Undskyld endnu en gang."

Kilde: