Venstrefascismen marcherer

LEDER: Lørdag eftermiddag blev Danmarks mest læste uafhængige blogger, Kim Møller fra Uriasposten

Ole Birk Olesen,

06/02/2010

LEDER: Lørdag eftermiddag blev Danmarks mest læste uafhængige blogger, Kim Møller fra Uriasposten.net, overfaldet af venstreekstreme typer i Århus. Det var straffen for at ville rapportere fra en såkaldt "antifascistisk" demonstration.

Hvis nogen var i tvivl før, så har de i hvert fald ingen grund til at være det længere: Antifascisterne herhjemme har, hvad deres metoder angår, ikke så lidt til fælles med den fascisme, som de påstår, de vil bekæmpe. Organiseringen i militante tæskehold og voldsfascinationen går således igen begge steder.

"Alt forløb stille og roligt," skriver TV 2 ikke desto mindre på sin hjemmeside, til trods for at Kim Møller selv så en fotograf fra TV 2 filme, da han ankom blødende til ambulancen. Der skal efterhånden meget til, hvis pressen skal skrive, at de venstreekstremes demonstrationer ikke er fredelige. Tidligere har vi set eksempler på, at demonstrationer, der resulterede i ulovlige blokader og sit down-aktioner, ligeledes er blevet beskrevet som fredelige, og nu kan de venstreekstreme endda også slå folk til blods, uden at journalisterne af den grund opfatter dem som ufredelige og urolige.

Herfra ønsker vi Kim Møller god bedring og masser af gå-på-mod til mange flere blogindlæg!

Kilde: