Venstre i Aalborg må have slugt søm

To kandidater fra "Danmarks Liberale Parti", Venstre, har besluttet sig for at gøre Aalborgenserne den tjeneste at fortælle dem hvornår de skal gå ...

Hanna Ella Sandvik,

12/11/2009

To kandidater fra "Danmarks Liberale Parti", Venstre, har besluttet sig for at gøre Aalborgenserne den tjeneste at fortælle dem hvornår de skal gå i seng. Barerne i Aalborg skal, ifølge de to kandidater, lukke tidligere, da de ønsker at flytte festen lidt, så de kommer tidligere ind til byen og tidligere hjem. Og så skulle dette foretag så også mindske unges indtag af alkohol.
"Alkohol har jo nogen temmelig alvorlige samfundsmæssige konsekvenser, og det er et spørgsmål og en diskussion, vi gerne vil have på dagsordenen." udtaler den ene af kandidaterne. Hvad med at starte diskussionen så? I stedet for endnu engang at løse et problem med en regel eller et forbud.
Man kan diskutere frem og tilbage om det er den rigtige måde, at mindske folk i Aalborgs alkoholindtag. Man kan diskutere om det overhovedet er noget politikere skal blande sig i. Men man kan simpelthen ikke diskutere, om det er liberalt eller ej. For det er det altså slet slet ikke.

Kilde: