Varmluftballonen

Jeg kan ikke lade være med at citere denne historie (som jeg en gang syntes var morsom, hvilket den ikke er mere, nu er den bare sørgelig): En kvi...

_slettet_bruger_6172 Ikke angivet,

27/09/2011

Jeg kan ikke lade være med at citere denne historie (som jeg en gang syntes var morsom, hvilket den ikke er mere, nu er den bare sørgelig):

En kvinde i en rød varmluftballon indså, hun var faret vild.

Hun reducerede højden og så en mand på jorden.

Hun gik lidt længere ned og råbte til manden: ”Undskyld, kan du hjælpe mig? Jeg har aftalt et møde med en veninde for en time siden, men jeg ved ikke, hvor jeg befinder mig!”

Manden svarede: ”Du befinder dig i en rød varmluftballon ca. 30 fod over havet på 55º41´47” nordlig bredde og 10º12´47” vestlig længde.”

”Du må være tekniker.” sagde kvinden.

”Det er jeg,” svarede manden, ”men hvordan vidste du det?”

”Tja,” sagde kvinden, ”alt, hvad du har sagt, er teknisk korrekt, men jeg har ikke nogen anelse om, hvad jeg skal bruge oplysningerne til. Faktum er, at jeg stadig ikke ved, hvor jeg er. Det eneste, jeg har fået ud af din hjælp, er, at jeg er endnu mere forsinket.

” Manden på jorden svarede: ”Du må være socialdemokrat.”

”Det er jeg,” svarede kvinden, ”men hvordan kunne du vide det?”

”Det er enkelt. Du ved ikke, hvor du er, eller hvor du skal hen. Du er kommet op ved hjælp af varm luft. Du har indgået en aftale, som du ikke er i stand til at holde, og du forventer, at folk under dig skal løse dit problem. Faktum er, at du befinder dig i samme situation, som du gjorde, før du traf mig, men nu er det pludselig min fejl!”..

Kilde: