Var Thorning blevet Statsminister uden tvserien Borgen ?

Var Thorning blevet Statsminister uden tvserien Borgen ?Der var ved valget sølle ca 10

Ikke angivet Ikke angivet,

26/10/2011

Var Thorning blevet Statsminister uden tvserien Borgen ?


Der var ved valget sølle ca 10.000 vælgere som gjorde sejren Thornings.

Fik Thorning hjælp fra tvserien Borgen ?


Borgen tager alle mulige problemstillinger op, men et bærende præmis er midterpartiets kvindelige statsminister som bannerfører for anstændigheden og retfærdigheden.

Dagligdagen i den kvindelige statsministers kernefamilie ,med karrieremand og børn, giver den kvindelige statsminister vigtige erfaringer ,som højrefløjens kolde magtmænd i spillet på Borgen, aldrig er i nærheden af.

Højrefløjen fremstilles som ond, menneskefjendsk, demagogisk og æstetisk grim.

Venstrefløjen som godhjertet men for idealistisk til denne verden og æstetisk smuk.


Når virkelighedens Thornings politikker i valgkampen netop var uspecificerede hensigter og ikke reelle planer var en sådan gestaltende tvserie som Borgen en perfekt makker i valgkampen.

Kunne man ikke overskue Thorning luftige planer ?  Ja så kunne man istedet stemme på Thorning som anstændighedens og retfærdighedens godhjertede bannerfører, sådan som tvserien Borgen gestaltede og personificerede Thorning.

Med statstv's udsendelse af en klart politisk biased tvserie som Borgen , sideløbende med folketingsvalgkamp har vi ikke meget at kritisere feks Italien, Rusland for.

I  Italien og Rusland demonstreres det ofte hvor effektivt et kontrolleret parløb mellem underholdende medier og politiske ambitioner er.

Er en sådan grotesk sammenblanding af politisk valgkamp og stærkt politisk biased tv-underholdning iorden i et demokrati som Dk?

Og ja,var Thorning mon blevet statsminister uden tvserien Borgen?

Kilde: