VANVID! Var involveret i terror og fik dansk statsborgerskab !!??

En tunesisk mand, der i 2007 var involveret i planerne om at slå tegneren Kurt Westergaard ihjel, har fået dansk statsborgerskab

Jeppe Juhl,

21/10/2010

En tunesisk mand, der i 2007 var involveret i planerne om at slå tegneren Kurt Westergaard ihjel, har fået dansk statsborgerskab.

Man skal sgu høre meget, før ørene falder af, men jeg sidder og kigger på dem lige nu. De ligger og blafrer på parketgulvet! Vanvid er det eneste ord jeg kan komme i tanke om. Jeg håber meget, at der er tale om en misforståelse, og at historien er usand!

Der er spekulationer om, at "M" udelukkende har fået statsborgerskabet, fordi han var involveret i opklaringen. Er denne 'handel' korrekt, hvilket jeg har meget svært ved at tro på, så er det ikke kun umoralsk, det er også såvidt jeg ved et eklatant brud på Retsplejeloven.

Er studehandlen ikke tilfældet, så burde det øjeblikkeligt undersøges, hvilke procedurer i behandlingen af udstedelse af statsborgerskaber, der har medført at sådan et gement møgsvin skal beæres med et af klodens mest priviligerede pas!

Tænk lige tanken helt igennem. Helt til dørs. "M", der med uendelig stor sandsynlighed lukrerer på og lever af verdens mest gavmilde velfærdsmaskine, langer dine skattekroner over disken, hver gang, han går til købmanden. Når han ringer fra sin mobil og aftaler våbentransaktioner for at slå danske tegnere ihjel, så bliver regningen betalt med dine skattekroner (ikke mine, jeg er flygtet forlængst).

Når din bedstemor skal betale for at få wienerbrød til sin eftermiddagskaffe på plejehjemmet, som du har betalt via din skat, og hvor personalet stort set ikke har tid til hende pga nedskæringer, så skyldes det blandt andet, at "M" skal have en to-værelses lejlighed, foræret af et folk, som han foragter.

Dette er en perversion uden lige ... og jeg håber meget, at der stadig findes redelige danske journalister, der følger dette her til dørs!

PS!

Ja, jeg er rasende og målløs ...