Valgforsker "Fogh fortsatte med at give skattelettelser"

»Løkke ved godt, at han ikke kan lave nogle kæmpe reformer, på den anden side ved han, at hvis han skal pleje sit eftermæle, så er det nødvendigt

Ikke angivet Ikke angivet,

24/03/2010

»Løkke ved godt, at han ikke kan lave nogle kæmpe reformer, på den anden side ved han, at hvis han skal pleje sit eftermæle, så er det nødvendigt. Værst bliver det dog for Fogh, som vitterlig vendte det blinde øje til og fortsatte med at give skattelettelser, til trods for at selv regeringens egne embedsmænd rådede til at stramme op allerede for et par år siden. Alle har i flere år vidst, at det gik af Pommern til, men det bliver så først udstillet i historiebøgerne,« siger Sigge Winther.

Sigge Winther angives til at være valgforsker ved Københavns Universitet så det må jo være en klog kvinde.

Men hvor mon de skattelettelser som hun påstår Fogh fortsatte med at give er henne ?

For det første kan staten ikke give skattelettelser, staten kan tage mindre, men det er ikke det samme som at give.

For det andet må jeg have problemer med hukommelsen da jeg ikke mindes at Fogh har lettet på skatten ud over en marginal forhøjelse af grænsen for mellem - og topskatten.

Såfremt hun mener skattestoppet og OECD's anbefaling om at fjerne det på egne boliger må hun endvidere overse at OECD også anbefaler at give markedet frit på udlejningsboliger, så lejere ikke længere får en lav husleje foræret af samfundet.