Valg Guide

af Lars Hareskov Nu hvor valget er udskrevet, var det måske en god idé med en valg-guide så politikere bliver klar over hvad de egentlig siger og ...

Podia Ikke angivet,

30/08/2011

af Lars Hareskov

Nu hvor valget er udskrevet, var det måske en god idé med en valg-guide så politikere bliver klar over hvad de egentlig siger og vælgere bedre vil kunne forstå hvad politikerne mener.
Det ord, som fylder allermest er KRISE. Ordet kommer oprindelig fra sygdomsverdenen og beskriver en tilstand hvor lægerne ikke kan gøre mere og det derfor er op til patienten sammen med sin gud, at komme videre.

Først fik vi en finansieringskrise fordi bankerne havde lånt andre bankers penge for igen at låne dem til byggeprojekter m.v. Når låntager ikke kan få solgt sit projekt og derfor ikke kan betale renter og afdrag på lånet, begynder det at gå galt. Den bank , som vores bank lånte penge af vil også have renter og afdrag, men vi kan ikke betale. Og så gik det stærkt. Både internettet og parabol-tv har medført at en nyhed spredes lynhurtigt. Få minutter efter den første bank var kollapset, var det ude i hele verden.