Vagina Dentata, tæsk og feminismen på venstrefløjen (anarcho.dk)

Et indblik i standarderne for den venstreradikale feminisme

Ikke angivet Ikke angivet,

21/10/2011

Et indblik i standarderne for den venstreradikale feminisme. Noget om tanke og ytringsfrihedens kår og hvordan værdierne vægtes i forhold til hinanden på den radikale venstrefløj. Der gåes til yderligheder for at trumfe de rigtige meninger nedover folk.

En forsmag på hvad venstreradikal feminisme og kollektivisme kan bringe med sig ja det kan man se på det venstreradikale forum http://forum.anarcho.dk/viewtopic.php?id=5313

  i tråden der udspringer af en anden debat "Vedr. en Anarkistisk skabelse og guddom". Selve stedet fungerer som en slags laboratorium for fremtidens samfund og samlingsted for mange i det autonome miljø (men ikke udelukkende!).

Der har været gået nogle indlæg før tråden tog den radikale drejdning fra et filosofisk religiøst emne til en anarka-feminist der springer ind i tråden og råber stop ...sexisme!..fordi en bruger derinde parodierer "Frue". <skælve>

Så bryder helvede løs!

Det skal siges at når nogen, råber sexisme derinde, oftest kvinderne, de såkaldte anarka-feminister, kan den slags sexisme hurtigt medføre IP-ban derinde. En del udtrykker - men ikke officielt - deres nervøsitet ved at skrive derinde.

Tråden tager temperaturen på de gældende standarder på et segment af venstrefløjen anno 2011. Jeg er selv en minoritet der har sympati for det man kalder venstreradikal markedsanarkisme der adskiller sig fra den senere insurrektionistiske anarkisme mange af dem praktiserer derinde.

Tråden voksede, indtil jeg bliver truet med bank. Jeg synes den er værd at sætte sig ind, fordi den viser en verden på vrangen.